Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Τονάλι και Τζανιόλο φέρονται να εμπλέκονται με παράνομο στοιχηματισμό

Σέριε Α: Τονάλι και Τζανιόλο φέρονται να εμπλέκονται με παράνομο στοιχηματισμό

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/10/2023 18:15
Διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η έρευνα για παράνομο στοιχηματισμό από πλευράς παικτών στην Ιταλία, αφού συνεχίζουν να βγαίνουν μεγάλα ονόματα στην επιφάνεια.

Μετά από τον Νικολό Φατζιόλι της Γιουβέντους που συνδέθηκε χθες (11/10) με παράνομο στοιχηματισμό σε έξι πλατφόρμες και ερευνάται από την εισαγγελία του Τορίνο, σήμερα (12/10) ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Κορόνα, γνωστοποίησε πως αντίστοιχες κατηγορίες βαραίνουν του Σάντρο Τονάλι (πρώην Μίλαν και νυν Νιούκαστλ) και Νικολό Τζανιόλο της (πρώην Ρόμα νυν Άστον Βίλα)!

«Την επόμενη εβδομάδα όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα με ήχο και ονόματα», πρόσθεσε σε ανάρτηση που δημοσίευσε στα social media αλλά στη συνέχεια διέγραψε, προχωρώντας στη συνέχεια νέα όπου ισχυρίζεται πως ο Τζανιόλο φέρεται να στοιχημάτιζε σε αγώνες της Ρόμα στο Κύπελλο Ιταλίας, ακόμα και όταν βρισκόταν στον πάγκο της Ρόμα!

Όπως καταλαβαίνει κανείς οι κατηγορίες είναι ιδιαίτερα σοβαρές και οι παίκτες που εμπλέκονται απειλούνται με αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα ώς και για τρία χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.