Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν συνεχίζεται ο αγώνας Βέλγιο-Σουηδία μετά την τρομοκρατική επίθεση

Δεν συνεχίζεται ο αγώνας Βέλγιο-Σουηδία μετά την τρομοκρατική επίθεση

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/10/2023 16:24
Η αναμέτρηση ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Σουηδία που διεκόπη το βράδυ της Δευτέρας (16/10) λόγω τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες, δεν θα συνεχιστεί.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» και οι Σκανδιναβοί ήταν ισόπαλοι 1-1 στο ημίχρονο του αγώνα, όταν οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων πληροφορήθηκαν για την τρομοκρατική ενέργεια που είχε λάβει χώρα λίγο νωρίτερα στο κέντρο της πρωτεύουσας του Βελγίου και είχε ως αποτέλεσμα να δολοφονηθούν δύο Σουηδοί οι οποίοι είχαν ταξιδέψει απλώς για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας τους.

Προφανώς με την απόφασή των Σουηδών να μην αγωνιστούν στο δεύτερο μέρος συντάχθηκαν και οι διεθνείς Βέλγοι και το ματς διεκόπη.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (17/10), το παιχνίδι δεν θα συνεχιστεί και ως σκορ θα καταγραφεί το 1-1 που υπήρχε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το γεγονός ότι η πρόκριση έχει ήδη κριθεί στο συγκεκριμένο γκρουπ έκανε πολύ πιο εύκολη την απόφαση της UEFA, με τους Βέλγους να είναι με 17 βαθμούς στην κορυφή και τους Σουηδούς με 7 πόντους στην τρίτη θέση.

Το συγκρότημα του Ντομένικο Τεντέσκο έχει τσεκάρει το εισιτήριό του για την τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, ενώ οι Σκανδιναβοί θα έχουν δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.