Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, είπα στον διαιτητή ότι θα πάει στο Euro» (video)

Πογιέτ: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, είπα στον διαιτητή ότι θα πάει στο Euro» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/10/2023 00:42
Ο Γκουστάβο Πογιέτ έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, μετά την ήττα της Ελλάδας από την Ολλανδία (0-1), σε αγώνα για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση αλλά σχολίασε και τις διαιτητικές αποφάσεις, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Ισπανού ρέφερι Ερνάντεθ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για το σημερινό παιχνίδι, από άποψη σωματικής δύναμης ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, όπως και από άποψη κατανόησης του αγώνα. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε.

Ήταν σημαντικό το παιχνίδι για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους. Καταλάβαμε ότι πρέπει να παίξουμε διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά κερδίσαμε πολλά για τα επόμενα παιχνίδια».


Για τον διαιτητή:

«Για το πρώτο πέναλτι, εάν ο διαιτητής δεν το δώσει, ο VAR δεν τον καλεί. Δεύτερον, όταν το VAR καλεί έναν διαιτητή για ένα πέναλτι κατά 99% δεν είναι πέναλτι και το έδωσε. Του είπα τι παιχνίδι έχεις κάνει. Όταν πήγε να δει το τρίτο, που ήταν περισσότερο απ' όλα. Θα πάει σίγουρα στο Euro».

Για τον κόσμο:

«Ευχαριστώ τους οπαδούς, αν και θα ήθελα να ζητήσω αν γίνεται να γεμίσουμε και την τελευταία κερκίδα, που είναι περίεργο να παίζουμε σ' ένα γήπεδο με άδεια κερκίδα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους. Ο πάγκος έπαιζε στο παιχνίδι, δίνει καλά πράγμα για το μέλλον».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.