Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Θα ήθελα πολύ να αναλάβω την Εθνική Ιρλανδίας!»

Πογιέτ: «Θα ήθελα πολύ να αναλάβω την Εθνική Ιρλανδίας!»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/10/2023 18:14
Ο Γκουστάβο Πογιέτ εμφανίστηκε παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας σε δηλώσεις που δημοσιεύονται από τα ιρλανδικά Μέσα.

Η νίκη της Ελλάδας με 2-0 επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο αποτέλεσε ακόμα ένα πλήγμα για τους Ιρλανδούς, οι οποίοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του ομίλου με πέντε ήττες σε έξι ματς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τους, Στίβεν Κένι μένει έως ότου λήξει το συμβόλαιο του τον Νοέμβριο και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιρλανδίας φέρεται ότι εξετάζει ήδη περιπτώσεις για τη διαδοχή του.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του νυν ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε άκρως θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο της Ιρλανδίας:

«Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς (σ.σ. Ελλάδα) που βρισκόμαστε σ’ αυτή την κατάσταση τώρα και μπορέσαμε να νικήσουμε την Ιρλανδία δύο φορές γιατί, σας λέω, με την υποστήριξη που έχει η ομάδα εδώ, θα ήθελα να είμαι επικεφαλής της. Θα το ήθελα πολύ! Πραγματικά θα το λάτρευα. Νομίζω πως είναι ένα φοβερό μέρος για να παίζει κανείς ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Όταν ήρθαμε στο γήπεδο την Πέμπτη, οι παίκτες ήταν εντυπωσιασμένοι. Και εγώ εντυπωσιάστηκα ερχόμενος από το ξενοδοχείο. Δίνω μεγάλη προσοχή σε αυτά τα ζητήματα. Πόσοι άνθρωποι φορούσαν φούτερ της εθνικής ομάδας; Και τα μαύρα και τα πράσινα. Ακούστε, στην Ουρουγουάη είμαστε πατριώτες, αλλά δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι αγοράζουν τα φούτερ της εθνικής ομάδας. Δεν θυμάμαι, ίσως κάνω λάθος. Τη φανέλα; Ναι. Αλλά δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι αγοράζουν τα φούτερ. Αυτό είναι πραγματική υποστήριξη».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.