Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν Μονάχου: Ο Μαζραουί στηρίζει την Παλαιστίνη και πολιτικός ζητά την απέλασή του

Μπάγερν Μονάχου: Ο Μαζραουί στηρίζει την Παλαιστίνη και πολιτικός ζητά την απέλασή του

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/10/2023 16:38
Θέση υπέρ της Παλαιστίνης πήρε ο διεθνής Μαροκινός άσος της Μπάγερν Μονάχου, Νουσαϊρ Μαζράουι και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γερμανού βουλευτή του κόμματος CDU, Γιοχάνες Στάινινγκερ που ζήτησε την απέλασή του.

Ο Μαζράουι ανάρτησε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο εύχεται νίκη στην Παλαιστίνη στον πόλεμο με το Ισραήλ: «Θεέ, βοήθησε τους καταπιεσμένους αδελφούς μας στην Παλαιστίνη να πετύχουν τη νίκη. Είθε ο Θεός να δώσει έλεος στους νεκρούς, ο Θεός να θεραπεύσει τους τραυματίες του» ακούγεται στο βίντεο.

Ο Στάινινγκερ σχολίασε άμεσα το γεγονός γράφοντας σε δική του ανάρτηση; «Η ομάδα του Κουρτ Λαντάουερ (πρόεδρος της ομάδας του Μονάχου κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος), την οποία οι Ναζί αποκαλούσαν "λέσχη των Εβραίων", δεν πρέπει να το επιτρέπει αυτό. Αγαπητή Μπάγερν, διώξτε τον αμέσως. Επιπλέον, πρέπει να κινητοποιηθούν όλες οι κρατικές αρχές για την απέλασή του από τη Γερμανία».

O παίκτης κατόπιν απάντησε:«Το θέμα είναι ότι αγωνίζομαι για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι πάντα ενάντια σε κάθε είδους τρομοκρατία, μίσος και βία. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται το αντίθετο από εμένα και γιατί συσχετίζομαι με ομάδες που καθοδηγούνται από το μίσος. Κάθε μέρα αθώοι άνθρωποι πεθαίνουν από αυτή την τρομερή σύγκρουση που είναι εκτός ελέγχου. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου, συνειδητά ή ασυνείδητα, να προσβάλω ή να πληγώσω κανέναν» και το θέμα μέχρι στιγμής έχει μείνει εκεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.