Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ήττα και -14 για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Ήττα και -14 για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2014 21:47
Τι και αν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 10’ με τον Αθανασιάδη; Ο Πλατανιάς έκανε την ανατροπή με γκολ των Κάταϊ (36’) και Τόρες (67’) και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στα Περιβόλια, επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να ξεφύγει 14 βαθμούς από την δεύτερη θέση.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΟΚ να έκλεψε τις εντυπώσεις με τις μεταγραφικές του κινήσεις, ωστόσο απέναντι στον Πλατανιά παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στα Περιβόλια, με αποτέλεσμα να μείνει ακόμα πιο πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 10ο λεπτό χάρη σε τέρμα του Αθανασιάδη, ωστόσο στο 36’ έπειτα από αντεπίθεση, ο Πλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Κάταϊ.

Μάλιστα στο 44’ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά από το 2-1, με τον Τόρες να μην μπορεί ανενόχλητος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ωστόσο ο ίδιος στο 68’ πήρε το… αίμα του πίσω καθώς μετά από ασίστ του Κάταϊ, ο Ισπανός επιθετικός παραβίασε την εστία του Γλύκου με συρτό σουτ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τον Πλατανιά, ο οποίος είχε ευκαιρία με τον Σιαλμά στο 82’ για να κάνει το 3-1!

Παρόλα αυτά στο 89’ ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Λίνο σέντραρε και ο Αγκιλέρα έδιωξε πάνω στην γραμμή σώζοντας τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν μια ιστορική νίκη και παράλληλα κατάφεραν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 48 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο -14 από τον Ολυμπιακό αλλά και μόλις στο +5 από τον Ατρόμητο ο οποίος κέρδισε νωρίτερα με 3-2 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Στα αξιοσημείωτα για τον ΠΑΟΚ, το ντεμπούτο του Νάτχο ο οποίος πέρασε 59’ αντί του Μαντούρο και έδειξε πως μόλις βρει ρυθμό, θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Χούμπ Στέφενς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.