Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Άλωσε» το «Καμπ Νου» η Βαλένθια!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Άλωσε» το «Καμπ Νου» η Βαλένθια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2014 19:09
Ιστορική νίκη πήρε η Βαλένθια η οποία κέρδισε με 3-2 την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου», με αποτέλεσμα οι «μπλαουγκράνα» να κινδυνεύουν να βρεθούν την Κυριακή στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Για πρώτη φορά μετά από 31 παιχνίδια πρωταθλήματος, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στην έδρα της, με την Βαλένθια να παίρνει μεγάλη νίκη με 3-2 στο «Καμπ Νου» και μάλιστα με ανατροπή!

Οι «μπλαουγκράνα» πήραν προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό με ωραίο γκολ τους Αλέξις και όλα έδειχναν πως η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο θα είχε ακόμα ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα της.

Ωστόσο στο 44’ ο Παρέχο ισοφάρισε σε 1-1 για τη Βαλένθια, ενώ τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Πιάτι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενημένους!

Στο 54’ ο Μέσι ισοφάρισε με ανύπαρκτο πέναλτι (ο Πέδρο έστειλε τη μπάλα στον ώμο του Ρικάρντο Κόστα), όμως στο 59’ ο Αλκασέρ έδωσε ξανά το προβάδισμα στις «νυχτερίδες» με 3-2!

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Μπαρτσελόνα καθώς στο 78’ ο Τζόρντι Άλμπα άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα και τελικώς η Βαλένθια κράτησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Έτσι η Μπαρτσελόνα έμεινε στους 54 βαθμούς και κινδυνεύει να πέσει στην 3η θέση εφόσον Ατλέτικο και Ρεάλ κάνουν το καθήκον τους και κερδίσουν την Κυριακή Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο αντίστοιχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.