Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Σπόντες» Χουάνγκ για Ολυμπιακό: «Αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να πω την ιστορία με χαμόγελο»

«Σπόντες» Χουάνγκ για Ολυμπιακό: «Αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να πω την ιστορία με χαμόγελο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/10/2023 15:06
Ο Χουάνγκ Ινμπέομ σχολίασε στο προσωπικό του μπλογκ όλα όσα συνέβησαν το φετινό καλοκαίρι, όταν αποφάσισε να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα του Νοτιοκορεάτη μέσου εξελίχθηκε σε σίριαλ, με τους «ερυθρόλευκους» να θεωρούν ότι ο ίδιος ο χαφ του Ερυθρού Αστέρα δεν φέρθηκε σωστά στην ομάδα.

Από την πλευρά του πάντως ο Χουάνγκ αναφέρθηκε στα όσα έζησε ο ίδιος, καθώς και στις ανατροπές που υπήρξαν, μέχρι να καταλήξει τελικά στο Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έφυγα από την Ελλάδα και επέστρεψα σπίτι. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες ακόμη, αλλά σίγουρα δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε χωρίς λόγο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά και πάλι δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Θα ήθελα να πω ότι λυπάμαι και ευχαριστώ τους οπαδούς που ανησυχούσαν για το μέλλον μου. Αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να πω αυτή την ιστορία με χαμόγελο όταν βγάλω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια.

Πριν το καταλάβουμε, η μεταγραφική περίοδος για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα έκλεινε σε τέσσερις ημέρες. Αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να μετακομίσουμε στην Ευρώπη. Τελικά, μιλούσαμε με τρεις συλλόγους. Οι συζητήσεις με δύο από αυτούς είχαν προχωρήσει πολύ. Έμεινα σ' ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο του Μονάχου στη Γερμανία και έκανα προπονήσεις στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου για να παρακολουθώ την κατάσταση των διαπραγματεύσεων.

Οι διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τελικά, έφτασε η προθεσμία της μεταγραφικής αγοράς (1η Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη). Ένιωσα άγχος γιατί πίστευα ότι αν δεν ολοκλήρωνα τη μεταγραφή εντός εκείνης της ημέρας, δεν θα ερχόταν η μεταγραφή σε μεγάλο πρωτάθημα εντός της τρέχουσας χρονιάς.Από τους δύο συλλόγους που διαπραγματευόμασταν, ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες με αυτόν που έδειξε πιο ενεργό ενδιαφέρον. Πήρα το αεροπορικό μου εισιτήριο και αναχώρησα για το αεροδρόμιο του Μονάχου. Ένιωσα σαν να αποχαιρετώ το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο του Μονάχου όπου περίμενα με αγωνία τέσσερις μέρες για τα αποτελέσματα.

Έλαβα μια κλήση από τον ατζέντη μου λίγο πριν κάνω check in στο αεροδρόμιο. Επειδή είχε προκύψει μια αλλαγή μού είπε να μην επιβιβαστώ και να περιμένω. Ντρεπόμουν. Υπήρχε άλλη μια πτήση για αυτή την πόλη σε λίγες ώρες, οπότε απάντησα «εντάξει» και περίμενα ξανά στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, το θέμα δεν επιλύθηκε παρά μόνο όταν ήρθε η ώρα να επιβιβαστεί ο κόσμος για την επόμενη πτήση. Στο τέλος, έχασα και τις δύο πτήσεις. Η θερινή μεταγραφική περίοδος του 2023 έκλεισε.

Οι οκτώ ώρες που περίμενα στο αεροδρόμιο του Μονάχου χωρίς να εγκαταλείψω την ελπίδα μου ήταν μάταιες. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να επιστρέψω στο ξενοδοχείο όπου είπα "αντίο". Αφού πέρασα τη μέρα νιώθοντας άδειος, μετακόμισα στο Κάρντιφ της Ουαλίας, εγκαίρως για την κλήση της εθνικής ομάδας. (Θα ήταν καλό να μιλήσουμε για το ποιες ήταν οι "αλλαγές" αργότερα)

Ενώ ήμουν με την εθνική ομάδα στο Κάρντιφ, επικοινώνησε μαζί μου ένας σύλλογος από το σερβικό πρωτάθλημα που ονομάζεται "Ερυθρός Αστέρας". Η καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά έκλεισε για τα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά οι μεταγραφές ήταν ακόμα δυνατές για άλλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. (Η σερβική λέξη "Crvena Zvezda" σημαίνει "κόκκινο αστέρι".)

Στην πραγματικότητα, η Ζβέζντα γνώριζε ήδη ότι είχα διαπραγματευτεί με συλλόγους από το Big 5 των πρωταθλημάτων. Όταν οι μεταγραφές σε αυτούς τους συλλόγους κατέρρευσαν, αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Αξιοσημείωτη ήταν και η ειλικρίνεια που επέδειξε η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα κατά τη συνάντηση. Πάνω απ' όλα, το υψηλότερο κόστος μεταγραφής στο σερβικό πρωτάθλημα ήταν από μόνο του απόδειξη πίστης προς το πρόσωπό μου. Έχοντας εμπιστοσύνη στην ειλικρίνεια του συλλόγου, αποφάσισα να γίνω παίκτης του.

Στο ντεμπούτο μου στο Champions League, που ξεκίνησε με μισή νευρικότητα και μισό ενθουσιασμό, σκοράραμε πρώτοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καταλήξαμε να χάσουμε δεχόμενοι τρία συνεχόμενα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Όλοι οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι ήταν υπέροχοι, αλλά υπήρχε ένας παίκτης που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Ήταν δρομέας. Μέχρι αυτό το παιχνίδι, ο καλύτερος αμυντικός χαφ για μένα ήταν ο Κασεμίρο. Ωστόσο, όταν έπαιξα με τον Ρόδρι, ένιωσα περισσότερο θαυμασμό από ό,τι για τον Κασεμίρο.

Το Μουντιάλ και το Τσάμπιονς Λιγκ που θαύμαζα στην τηλεόραση όταν ήμουν μικρός. Ευτυχώς, πέρυσι πέτυχα το όνειρό μου να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή τη φορά έγινε πραγματικότητα ακόμα και το όνειρο να παίξω στο Champions League. Αν και κάθε παιχνίδι εξακολουθεί να είναι συναρπαστικό, δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος μόνο με τη συμμετοχή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.