Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόουλμαν: «Ένιωσα ότι κάτι δεν δουλεύει στον Ατρόμητο»

Κόουλμαν: «Ένιωσα ότι κάτι δεν δουλεύει στον Ατρόμητο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2023 13:59
Ο Κρις Κόουλμαν αναφέρθηκε στους λόγους του διαζυγίου με τον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι ένιωθε το αίσθημα ότι κάτι δε δουλεύει και πως θα επέστρεφε στην ομάδα του Περιστερίου όποτε κι αν του ζητηθεί.

Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει απογοητευτικά τη σεζόν αγνοώντας τη νίκη μετά από επτά αγωνιστικές. Η συντριβή με 5-0 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Κρις Κόουλμαν στους Περιστεριώτες, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Ουαλός τεχνικός σε συνέντευξη του στον bwin Sport FM μίλησε για τους λόγους του τέλους της συνεργασίας, αναφέροντας πως ένιωθε ότι κάτι δε δουλεύει παρότι υπήρξαν όλες οι απαραίτητες συνθήκες.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να εργαστεί σε άλλη ελληνική ομάδα ενώ ξεκαθάρισε πως θα επέστρεφε στον Ατρόμητο όποτε κι αν του ζητηθεί, δείγμα των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρεί με τη διοίκηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν:


Για το τι δεν πήγε καλά στον Ατρόμητο και προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους: «Κάποιες φορές το νιώθεις ότι κάτι δεν δουλεύει. Είναι στην ατμόσφαιρα. Δεν υπήρχαν προβλήματα δομικής υφής. Ήταν εκεί, το καλό ρόστερ, η καλή διοίκηση, οι άνθρωποι που ήξεραν το ποδόσφαιρο, ο Γιάννης Αγγελόπουλος και η σχέση του κόσμου με την ομάδα. Όμως κάποιες φορές καταλαβαίνεις ότι το πράγμα δεν πάει καλά, δεν οδηγείται το πράγμα πουθενά. Εκεί συνειδητοποίησα ότι ο Ατρόμητος χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο, για αυτό συζήτησα με τους κ.κ. Αγγελόπουλο και Σπανό, προκειμένου να τους πω ότι ίσως ήρθε η ώρα για να έρθει ένας νέος προπονητής για να μην μας πάρει και τους δύο από κάτω».

Για το τι είδους προπονητή χρειάζεται η ομάδα, με την αποχώρησή του, για να πετύχει τους στόχους της: «Ο κ. Αγγελόπουλος θα είναι πάντα φίλος μου, με δέχθηκαν με πολλή αγάπη στο Περιστέρι και η διοίκηση της ομάδας, και θα είναι πάντα φίλοι μου οι άνθρωποι της ομάδας. Αυτό που χρειάζεται ο Ατρόμητος, για να προχωρήσει και να βρει τα πατήματά του, είναι περισσότερη τύχη αλλά και καλές διαιτησίες, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους διαιτητές για το δικό μου θέμα. Δεν είχαμε καλές διαιτησίες στο ξεκίνημα της σεζόν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξει ο Ατρόμητος, για να μην έχει περισσότερα προβλήματα».

Για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και αν θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα: «Στη Ρέξαμ δεν θα ήταν εύκολο να δουλέψω, επειδή είναι ένας φίλος μου. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μπόλικη τρέλα, πολύ πάθος και είναι πολύ δύσκολο για τους προπονητές, όμως με βοήθησε αρκετά για να σκληρύνω. Είναι δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες έχουν ως στόχο τη νίκη. Στην Ελλάδα δύσκολα θα δούλευα για κάποια άλλη ομάδα, αν και είναι ακόμα φρέσκο αυτό με την αποχώρησή μου».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ατρόμητο: «Αν με πάρουν και μου πουν ότι με θέλουν, θα είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω αρνητικά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.