Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Γκουλάμ η Νάπολι

Πήρε Γκουλάμ η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2014 19:16
Στη Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φαουζί Γκουλάμ, με τον Αλγερινό αριστερό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι το 2019. Πήραν Τρεμουλινάς οι «στεφανουά».

Μια ημέρα μετά την απόκτηση του Ενρίκε από τη Παλμέιρας, η Νάπολι προχώρησε σε νέα μεταγραφή, αποκτώντας τον Φαουζί Γκουλάμ από τη Σεντ Ετιέν έναντι 5,5 εκατ. ευρώ.

Ο 22χρονος Αλγερινός αριστερός μπακ ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος της Σεντ Ετιέν με 17 συμμετοχές και ένα γκολ τη φετινή σεζόν, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και ανακοινώθηκε από τους «παρτενοπέι».

Αντίθετα, παρελθόν από την Νάπολι αποτελεί ο Πάμπλο Αρμέρο ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γουέστ Χαμ με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Πήρε Γκουλάμ η Νάπολι
Από την πλευρά της, η Σεντ Ετιέν θα καλύψει το κενό του Φαουζί Γκουλάμ με τον Μπενουά Τρεμουλινάς ο οποίος ανακοινώθηκε από τους «στεφανουά» μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο 28χρονος αμυντικός αποχωρήσει από τη Γαλλία το καλοκαίρι για λογαριασμό της Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο στην ουκρανική ομάδα αγωνίστηκε μόλις επτά φορές στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει ως δανεικός στο Σαμπιονά για λογαριασμό της Σεντ Ετιέν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.