Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτο: Η Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά αρνήθηκε να κατέβει στο γήπεδο λόγω ιρανικού αγάλματος!

Απίστευτο: Η Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά αρνήθηκε να κατέβει στο γήπεδο λόγω ιρανικού αγάλματος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/10/2023 03:04
Η Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά αρνήθηκε να αγωνιστεί στην έδρα της ιρανικής Σεπαχάν για το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ λόγω της ύπαρξης προτομής του Κασέμ Σολεϊμανί στον αγωνιστικό χώρο.

Αναβλήθηκε για απίστευτο λόγο η αναμέτρηση της Σεπαχάν απέναντι στην Αλ Ιτιχάντ στο Ιράν για το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ

Συγκεκριμένα η ομάδα Καρίμ Μπενζεμά αρνήθηκε να αγωνιστεί για το γεγονός πως στο στίβο του γηπέδου βρίσκονταν μια προτομή του Κασέμ Σολεϊμανί.

Ο στρατηγός Σολεϊμανί ήταν Ιρανός στρατιωτικός που υπηρετούσε στο Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) και ήταν διοικητής της Δύναμης «Quds», μιας μεραρχίας του IRGC, η οποία έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν. Ο Ιρανός στρατηγός δολοφονήθηκε από τις ΗΠΑ το 2020 και θεωρείται εθνικός ήρωας στο Ιράν.

Η Αλ Ιτιχάντ αρνήθηκε να αγωνιστεί αν δεν αφαιρούνταν η προτομή, αυτό δε συνέβη και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας έδωσε εντολή τόσο σε αυτήν όσο και στην Αλ Χιλάλ που παίζει την Τετάρτη (3/1) στην έδρα της ιρανικής Νασάτζι να αποχωρήσουν από τη χώρα.

Η τύχη των δύο αγώνων -εφόσον δεν κατέβει στο γήπεδο ούτε η Αλ Χιλάλ- θα κριθούν από την ασιατική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.