Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλμέιδα: «Ήττα που ήρθε μόνο από δικά μας λάθη» (video)

Αλμέιδα: «Ήττα που ήρθε μόνο από δικά μας λάθη» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/10/2023 22:31
Στα λάθη της ομάδας του στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ήττα από τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στους Κρητικούς, αλλά εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του έχασε από δικά της λάθη και όχι από τα ατού του αντιπάλου της.

«Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο. Έπειτα τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν από τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου και δικά μας λάθη. Τα είχαμε συζητήσει. Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα και να συνεχίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι είναι έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά είναι λάθη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής.



Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πιο αναλυτικά τα εξής: «Δεν ξέρω αν ήταν το χειρότερο παιχνίδι, είναι αλήθεια ότι κάναμε ξανά κάποια λάθη. Δεχόμαστε ένα γρήγορο γκολ και σε έναν αγωνιστικό χώρο που ο αντίπαλος παίζει καλά, γνωρίζαμε ότι τα πράγματα μπορεί να γίνονταν περίπλοκα αν δεχόμασταν ένα τέρμα. Κάποιες στιγμές βρήκαμε τον δρόμο για να πλησιάσουμε στην αντίπαλη εστία και κάποιες στιγμές μπαίναμε σε ένα παιχνίδι όχι ξεκάθαρο. Προφανώς και ο ΟΦΗ έχει κάποια αξία και κάποια πλεονεκτήματα και εμείς κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε όμως έχουν παίξει ρόλο και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες τα δίνουν όλα και ίσως τα πόδια δεν ακολουθούν την θέληση αλλά ο αντίπαλος έπαιξε καλά, τόσο με την στρατηγική του, είχε επιτυχία, είχε ευστοχία και τώρα μόλις έβλεπα τα νούμερα και με βάση αυτά είναι αυτά που συνήθως κάνουμε. 500 πάσες, 85% σε αποτελεσματικότητα, δεν θυμάμαι αν είναι 12 ή 13 σουτ εκ των οποίων τα 4 πήγαν στην εστία. Είχαμε την κατοχή της μπάλας σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με βάση αυτά τα νούμερα είδα μια ομάδα που παίζει με παρόμοιο ρυθμό και από την άλλη βλέπω την αποτελεσματικότητα που είχε ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος είχε 100 περίπου, πολύ λιγότερες έφτασαν στην αντίπαλη εστία αλλά με αποτελεσματικότητα και στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις γκολ και πρέπει να αποφύγεις να σου βάζουν γκολ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.