Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Βούκιτς ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Βούκιτς ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2014 23:40
Με δύο γκολ του Βούκιτς (27’, 35’) και ένα του Μαντούρο (76’), ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα στην Τούμπα και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ή τον Ατρόμητο.

Με κορυφαίο τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς που με δύο εκτελέσεις φάουλ στο 27’ και στο 35’ έδωσε μεγάλο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα στην Τούμπα και μόνο με… θαύμα θα χάσει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν νωχελικά, ωστόσο τα δύο γκολ του Βούκιτς σε διάστημα 8 λεπτών έδωσαν τη λύση για τους παίκτες του Χούμπ Στέφενς οι οποίοι σαφώς πιο άνετοι στη συνέχεια έπαιζαν με σκοπό να «καθαρίσουν» την πρόκριση.

Από την πλευρά του, ο Απόλλωνας προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να αφήσει χώρους στον ΠΑΟΚ ο οποίος κατάφερε το εκμεταλλευτεί, με τον Μαντούρο να κάνει το 3-0 στο 76’ και να «κλειδώνει» ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Στις 12/2 ο επαναληπτικός στη Ριζούπολη, με τον νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό ή τον Ατρόμητο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.