Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντζιος: «Μας ενόχλησε που η ομάδα παράτησε το ματς μετά το 3-1»

Μάντζιος: «Μας ενόχλησε που η ομάδα παράτησε το ματς μετά το 3-1»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/9/2023 02:51
Ο Άκης Μάντζιος εξέφρασε την ενόχληση του για την αγωνιστική κατάρρευση του Άρη μετά το 3ο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε μια φάση που δεν μπορεί να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια σε υψηλό τέμπο.

Όσα είπε ο τεχνικός του Άρη στην Cosmote TV μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (4-1):

Για το δοκάρι του Νταρίντα με το σκορ στο 1-1: «Σίγουρα αν γίνονταν το 1-2 ίσως θα μιλάγαμε για διαφορετικό παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, ήμασταν αρκετά παθητικοί. Παρόλα αυτά νομίζω με δικά μας λάθη δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να δημιουργήσει κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, κάναμε το γκολ και μέχρι το δοκάρι δεν είχαμε απειληθεί καθόλου. Δεχτήκαμε τα δύο γκολ, εύκολα θα έλεγα και από εκεί και πέρα σβήσαμε σαν ομάδα, εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο. Το κυριότερο είναι ότι η συμπεριφορά της ομάδας μας μετά το 3-1 δεν μου άρεσε καθόλου και είναι πράγματα που πρέπει να τα αλλάξουμε και να τα βελτιώσουμε πάρα πολύ».

Για το αν η κατάρρευση της ομάδας ήταν θέμα ψυχολογίας: «Είμαστε σε μια φάση της ομάδας που θεωρώ ότι αυτήν την περίοδο δεν είμαστε έτοιμοι να μπορέσουμε να παίξουμε στο υψηλό τέμπο συνεχόμενα παιχνίδια. Προσπαθούμε να κάνουμε μια διαχείριση παικτών. Υπάρχουν παίκτες που είναι πάρα πολύ πίσω, ήρθαν πολύ αργά, είχαμε τραυματισμούς. Είναι μια κατάσταση που ναι, θα την ξεπεράσουμε αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικά. Αυτό που μας ενόχλησε πιο πολύ είναι ότι η ομάδα μετά το 3-1 παράτησε το παιχνίδι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.