Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άγιαξ - Φέγενορντ: Οι οπαδοί του «Αίαντα» διέκοψαν τρεις φορές το ντέρμπι μετά το 0-3 (video)

Άγιαξ - Φέγενορντ: Οι οπαδοί του «Αίαντα» διέκοψαν τρεις φορές το ντέρμπι μετά το 0-3 (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/9/2023 17:18
Επεισοδιακή ήταν η εξέλιξη του κλασικού ολλανδικού ντέρμπι ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Φέγενορντ, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να εξαγριώνονται και να διακόπτουν τρεις φορές τον αγώνα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 3-0, με την τελευταία διακοπή να είναι και οριστική.

Από το κακό στο χειρότερο πάει φέτος ο «Αίαντας» και οι οπαδοί του αδυνατούν να αποδεχθούν την αγωνιστική κάμψη της ομάδας τους.

Η κατάσταση έμελλε να ξεφύγει στο εντός έδρας ντέρμπι με τη μισητή Φέγενορντ. Η ομάδα του Ρότερνταμ έκανε επίδειξη δύναμης και προηγήθηκε 2-0 στο 18' με ισάριθμα τέρματα του Χιμένεθ.

Εκεί ξέσπασαν για πρώτη φορά οι φίλοι του κλαμπ του Άμστερνταμ και υπήρξε η πρώτη μικρή διακοπή.

Όταν έγινε το 0-3 από τον Παϊσάο στο 37', η κατάσταση ξέφυγε και ο διαιτητής Γκιουζουμπογιούκ έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια έπειτα από διακοπή ενός τετάρτου έδωσε εντολή να συνεχιστεί το ματς. Όλα έμοιαζαν να έχουν ηρεμήσει αλλά στο 55' οι οπαδοί του Άγιαξ διέκοψαν ξανά τον αγώνα ρίχνοντας καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολλανδός ρέφερι αυτή τη φορά δεν χρονοτρίβησε καθόλου κι έστειλε ξανά τις ομάδες στα αποδυτήρια, με αρκετούς φίλους των γηπεδούχων να αποχωρούν και το ματς τελικά να διακόπτεται οριστικά και αμετάκλητα.

Δείτε videos:






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.