Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Σάκκαρη πήρε τον δεύτερο τίτλο της και ξέσπασε: «Επιτέλους μπορώ να τους βουλώσω το στόμα»

Η Σάκκαρη πήρε τον δεύτερο τίτλο της και ξέσπασε: «Επιτέλους μπορώ να τους βουλώσω το στόμα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/9/2023 15:34
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9) την Καρολάιν Ντόλχαϊντ με 2-0 σετ στον τελικό του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της.

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά τις κάκιστες εμφανίσεις της στα τελευταία Γκραν Σλαμ όταν έμεινε μόνιμα εκτός από τον πρώτο γύρο, κατόρθωσε να βρει τον καλό της εαυτό και να φτάσει στην κατάκτηση του δεύτερου τίτλου και πιο σημαντικού στην καριέρα της.

Μάλιστα το έκανε δίχως να χάσει ούτε ένα σετ στα παιχνίδια που έδωσε. Παράλληλα από αύριο (25/9) θα βρίσκεται στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης και θα δώσει μάχη για να βρεθεί στους WTA Finals, ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρει.

Η Σάκκαρη μετά τη μεγάλη της επιτυχία θέλησε να τα βάλει με τους επικριτές της ξεκαθαρίζοντας ότι τώρα μπορεί να τους «βουλώσει το στόμα», σε μία αν μη τι άλλο άκρως ενδιαφέρουσα δήλωση.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της:

Ήταν πολύ δύσκολο όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά τα δύο τελευταία που είμαι παίκτρια του Top 10. Όλοι έλεγαν "είναι Top 10, Top 5, Top 3 και έχει κερδίσει μόνο ένα 250άρι. Επιτέλους μπορώ να τους βουλώσω το στόμα. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Δεν θέλω να σταματήσω στους δύο τίτλους. Είμαι απλά χαρούμενη για τον εαυτό μου που μπόρεσα να το ξεπεράσω αυτό και να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να πετύχω μεγάλα πράγματα.

Ήταν δύσκολο, δεν θα το αρνηθώ. Δεν θα αρχίσω να λέω πόσο δύσκολο ήταν τους τελευταίους μήνες, έχω μιλήσει αρκετά. Αποτελεί παρελθόν. Είναι σημαντικό που κατάφερα να επιστρέψω και να βρω τρόπο να είμαι χαρούμενη στο court ξανά. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος στόχος μου αυτή την εβδομάδα κι η μεγαλύτερη επιτυχία μου. Είμαι χαρούμενη που βρήκα τον δρόμο και που συνέβη στη Γουαδαλαχάρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.