Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος – Βόλος 1-1: Ούτε τώρα έκαναν σεφτέ

Ατρόμητος – Βόλος 1-1: Ούτε τώρα έκαναν σεφτέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2023 20:01
Ατρόμητος και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι και παρέμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν στο 36’ με τον Ανγκιέλσκι, ανέβηκαν στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισαν στο 46’ με αυτογκόλ του Ασεβέδο και έκτοτε οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για το δεύτερο τέρμα.

Δεν είχε νικητή η μάχη στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Βόλο. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη αλλά το 1-1 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα και αμφότερες παρέμειναν χωρίς νίκη στη σεζόν.

Παιχνίδι χωρίς συγκινήσεις στο πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος ζορίστηκε απέναντι στην κλειστή άμυνα του Βόλου αλλά εκμεταλλεύτηκε μία από τις λίγες ευκαιρίες του και προηγήθηκε στο 36’ με τον Ανγκιέλσκι. Οι αλλαγές του Μπράτσου στο ημίχρονο και το αυτογκόλ του Ασεβέδο στο 46’ άλλαξε πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, κυκλοφορούσαν ωραία τη μπάλα και είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Τσοκάνη στο 52’ για ένα δεύτερο τέρμα. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο από το 70’ και μετά, η είσοδος του Γιουμπιτάνα του έδωσε κάθετο παιχνίδι και οι Περιστεριώτες απείλησαν σε 1-2 περιπτώσεις με τον Βέργο αλλά η κορυφαία τους ευκαιρία ήρθε στο 88’ με τον Τζαβέλλα ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει σε ανυπεράσπιστη εστία μετά από κόρνερ.

Ο Ατρόμητος, που στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα είχε αργή ανάπτυξη στο παιχνίδι του, πήρε τον πρώτο του βαθμό μετά τις δύο ήττες από Ολυμπιακό (0-4) και Κηφισιά (1-2) ωστόσο το μεγάλο ζητούμενο ήταν η νίκη στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ο Βόλος, ο οποίος πήρε το δεύτερο του βαθμό μετά το 2-2 της πρεμιέρας στην Λαμία.

Το ματς:


Έτσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Κρις Κόουλαμ παράταξε τον Ατρόμητο σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Τσιντώτας ήταν στην εστία, ενώ η τετράδα της άμυνας απαρτίζονταν από τους Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλα και Αθανασίου. Έντερ και Φριτζόνσον ήταν δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Βαλένσια, Ρομπάιγ στα δύο άκρα και ο Αγκιμπού πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αντζιέλσκι.

Στον αντίποδα, και ο Κώστας Μπράτσος κατέβασε τον Βόλο σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Σιαμπάνης ήταν κάτω από τα δοκάρια, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Κίτσος τετράδα της άμυνας και Τσοκάνης, Τρουιγιέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αχμέτ και Ντέλετιτς ήταν στα δύο άκρα, ο Κόμπα «δεκάρι» και ο Μωραΐτης στην κορυφή.

Φλύαρη υπεροχή ο Ατρόμητος, βρήκε όμως το γκολ λίγο πριν το ημίχρονο

Ο Ατρόμητος είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, κυκλοφορούσε τη μπάλα και έψαχνε από τα πρώτα λεπτά τον πρώτο να διασπάσει την άμυνα του Βόλου. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έκλειναν σωστά τους χώρους και δεν επέτρεπαν στους Περιστεριώτες να πατήσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Το ματς κυλούσε σε αργό τέμπο και η πρώτη φάση άξια αναφοράς έγινε στο 21’ με τον Κεσχρίντα να αστοχεί από πλάγια θέση εντός περιοχής. Ο Βόλος επιχείρησε να πάρει μέτρα μετά το πρώτο 20λεπτο και απείλησε για πρώτη και μοναδική φορά στο 25’ μ’ ένα μακρινό σουτ του Τρουιγιέ το οποίο πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν με υπομονή τη μπάλα και κατάφεραν να λύσουν το γόρδιο δεσμό στο 36’. Ο Ρομπάιγ ξεχάστηκε από τους παίκτες του Βόλου έξω από την περιοχή και έκανε ωραίο γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι για τον Αντζιέλσκι ο οποίος πρόλαβε τον Σιαμπάνη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε αρχικώς ως οφσάιντ αλλά μετά την παρέμβαση του VAR μέτρησε κανονικά καθώς ο Άλχο κάλυπτε τον σκόρερ του Ατρόμητου. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τον Βόλο να ολοκληρώνει το πρώτο 45λεπτο χωρίς σουτ στην εστία.

Γκολ με το... καλησπέρα ο Βόλος που πίεσε και για την ανατροπή

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπράτσος προχώρησε σε τρεις αλλαγές για τον Βόλο, αλλάζοντας όλη την αριστερή πτέρυγα με την είσοδο των Λούνα και Μαχαίρα αντί των Κίτσου και Εγκίν ενώ άλλαξε και σέντερ φορ περνώντας τον Γκαρσία στη θέση του Μωραϊτη.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα μόλις στα 22 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα. Σε φάση που ξεκίνησε από λάθος εκτίμηση του Αθανασίου, ο Άλχο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ασεβέδο στην προσπάθεια να μαρκάρει τον Γκαρσία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το μομέντουμ άνηκε στους Βολιώτες οι οποίοι κυκλοφορούσαν τη μπάλα και στο 52’ «άγγιξαν» το γκολ της ανατροπής με τον Τσοκάνη να αστοχεί εξ επαφής από τα δύο μέτρα έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Λούνα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Βόλος κατέγραψε και τρίτη τελική στο δεύτερο μέρος με τον Κόμπα να κάνει το σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία του στιγμή του Αργεντινού στο ματς καθώς στην επόμενη φάση αντικαταστάθηκε από τον Μπερτόγλιο.
Ατρόμητος – Βόλος 1-1: Ούτε τώρα έκαναν σεφτέ
Ο Κόλμαν βλέποντας τον Ατρόμητο να έχει οπισθοχωρήσει στο δεύτερο μέρος, πέρασε στο 59’ τον Κούντε στον άξονα αντί του Έντερ ενώ άλλαξε και σέντερ φορ βάζοντας τον Βέργο στη θέση του Ανγκιέλσκι. Η πρώτη φάση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 63’ με ωραίο σουτ στην κίνηση για τον Βαλένσια έπειτα από πάσα του Ρομπάιγ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλύτερο ρυθμό σε σχέση με το πρώτο μέρος και στο 70’ ήρθε η σειρά του Βόλου να απειλήσει με μακρινό σουτ του Τρουιγιέ, το οποίο απομάκρυνε ο Τσιντώτας. Ο μέσος των φιλοξενούμενων ήταν εμφανώς καταπονημένος και λίγο αργότερα έδωσε τη θέση του στον Μεταξά, ενώ ο Κόλμαν έριξε στο ματς τον Γιουμπιτάνα αντί του Ρομπάιγ.

Ανέβηκε με τις αλλαγές ο Ατρόμητος

Η είσοδος του Γιουμπιτάνα έδωσε επιθετική πνοή στον Ατρόμητο, ο οποίος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας το 2-1. Στο 72’ από πάσα του Βέλγου ο Αγκιμπού βρέθηκε σε θέση βολής αλλά κόπηκε σωτήρια από τον Σιέλη. Τρία λεπτά μετά ο Γιουμπιτάνα έβγαλε σε καλή θέση και τον Βέργο αλλά αυτός έκανε κακό τελείωμα από πλάγια θέση.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Βόλος επιχειρούσε να δημιουργήσει κινδύνους κυρίως από αντεπιθέσεις και στο 76’ κατάφερε μ’ αυτόν τον τρόπο να βρει δίχτυα με τον Ντέλετιτς, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Ατρόμητος αύξανε την πίεση του ψάχνοντας το δεύτερο τέρμα. Στο 79’ ο Βέργος σημάδεψε την εξωτερική πλευρά της εστίας με σουτ από τα πλάγια της περιοχής, ενώ στο 88’ ο Έλληνας φορ βρέθηκε σε θέση βολής μετά από ωραία κυκλοφορία των γηπεδούχων, αλλά το σουτ του κόντραρε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Απ’ αυτό προέκυψε πολύ μεγάλη στιγμή, με τον Τζαβέλλα να μην εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Σιαμπάνη και να αστοχεί με κεφαλιά σε ανυπεράσπιστη εστία.

Από την πλευρά του ο Βόλος είχε δύο στιγμές με μακρινά σουτ των Μεταξά (87') και Μαχαίρα (90+2') τα οποία πέρασαν άουτ και στο φινάλε του ματς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στατική φάση έξω από την περιοχή, υποπίπτοντας σε επιθετικό φάουλ.

Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό, παραμένοντας χωρίς νίκη στη σεζόν. Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ (23/9) ενώ ο Βόλος θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό (24/9).

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες (59' Κούντε), Φριντζόνσον, Καμαρά, Ρομπάιγ (72' Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Ανγκιέλσκι (59' Βέργος).

Βόλος: Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος (46' Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγέ (75' Μεταξάς), Ντέλετιτς, Κόμπα (58' Μπερτόγλιο), Ενγκίν (46' Μαχαίρας), Μωραΐτης (46' Γκαρσία).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις

Λα Λίγκα: Η «Βασίλισσα» επέστρεψε στον «θρόνο» της!
Λα Λίγκα: Η «Βασίλισσα» επέστρεψε στον «θρόνο» της!
15 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Σλοτ: «Να με συγχαρείτε για τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο»
Σλοτ: «Να με συγχαρείτε για τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο»
18 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Σοκ με Ουάν-Μπισάκα στην Γιουνάιτεντ, ξεμένει από μπακ ο Τεν Χαγκ
Σοκ με Ουάν-Μπισάκα στην Γιουνάιτεντ, ξεμένει από μπακ ο Τεν Χαγκ
18/09/2023 19:01
Ανακοίνωσε Μπιανκόν ο Ολυμπιακός
Ανακοίνωσε Μπιανκόν ο Ολυμπιακός
18/09/2023 18:25
Ανακοίνωσε τον Λαντρ η Κηφισιά
Ανακοίνωσε τον Λαντρ η Κηφισιά
18/09/2023 17:20
Αποχή επ' αόριστον από τους διαιτητές στην Κύπρο μετά από εμπρησμό αυτοκινήτου μητέρας ρέφερι!
Αποχή επ' αόριστον από τους διαιτητές στην Κύπρο μετά από εμπρησμό αυτοκινήτου μητέρας ρέφερι!
18/09/2023 16:59
Επίσημο: Τέλος ο Ιτούδης από την Εθνική Ελλάδας
Επίσημο: Τέλος ο Ιτούδης από την Εθνική Ελλάδας
18/09/2023 16:19
Αλ Κελαϊφί: «Όλοι θα υποστήριζαν ένα Salary Cap»
Αλ Κελαϊφί: «Όλοι θα υποστήριζαν ένα Salary Cap»
18/09/2023 15:33
Aνατροπή στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League
Aνατροπή στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League
18/09/2023 14:59
ΑΕΚ: Πρόβλημα με Βίντα που «τρέχει» για Μπράιτον
ΑΕΚ: Πρόβλημα με Βίντα που «τρέχει» για Μπράιτον
18/09/2023 14:43
Super League: Η 13η ισοπαλία στην ιστορία με σκορ 4-4 αυτή της Καισαριανής (videos)
Super League: Η 13η ισοπαλία στην ιστορία με σκορ 4-4 αυτή της Καισαριανής (videos)
18/09/2023 14:20
Συγκινημένος ο Σέρχιο Ράμος που φόρεσε ξανά τη φανέλα της Σεβίλλης - «Τώρα μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος»
Συγκινημένος ο Σέρχιο Ράμος που φόρεσε ξανά τη φανέλα της Σεβίλλης - «Τώρα μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος»
18/09/2023 13:54
Περισσότερες ειδήσεις