Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή Οντεμβινγκί-Τζόουνς

Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή Οντεμβινγκί-Τζόουνς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2014 16:49
Παίκτης της Στόουκ είναι και επίσημα ο Πέτερ Οντεμβινγκί ο οποίος μετακόμισε στους «πότερς» από την Κάρντιφ, ενώ ο Κένγουεϊν Τζόουνς ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή Οντεμβίνγκι-Τζόουνς μεταξύ Στόουκ και Κάρντιφ, καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός δόθηκε δανεικός για ενάμιση χρόνο στους «πότερς», ενώ ο επιθετικός από ο Τρίνινταντ και Τομπάγκο, υπέγραψε στην ουαλική ομάδα, χωρίς να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του.

Να σημειωθεί πως ο 29χρονος Οντεμβίνγκι ο οποίος έμεινε μόλις για έξι μήνες στην Κάρντιφ, σημείωσε 2 γκολ σε 17 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, ενώ αντίστοιχα ο Τζόουνς πέτυχε 5 τέρματα σε 10 παιχνίδια.

Όσον αφορά την Κάρντιφ, ο Τζόουνς αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας τον Ιανουάριο μετά τους Νορβηγούς, Μάγκνους Βολφ Έικρεμ, Ματς Μέλερ Ντέλι και Τζο Ίνγκε Μπέργκετ, ωστόσο οι νεοφώτιστοι δεν σταματάνε εκεί καθώς έχουν «κλείσει» με μεταγραφή τον Φάμπιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αναμένεται να αποκτήσουν δανεικό και τον Γουίλφριντ Ζαχά!

Στον αντίποδα, η Στόουκ φέρεται πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον άσο της Μπλάκπουλ, Τομ Ινς ο οποίος έχει ακουστεί πρόσφατα για Λίβερπουλ και Σουόνσι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.