Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και η Γιουβέντους για Οσβάλντο!

Και η Γιουβέντους για Οσβάλντο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2014 13:52
Στο στόχαστρο της Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται ο Ντάνι Οσβάλντο ο οποίος θεωρείται ξένο σώμα στην Σαουθάμπτον και σύμφωνα με το «goal.com», οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ιταλίας έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τους διοικούντες της αγγλικής ομάδας για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού.

Μπορεί η Σαουθάμπτον να ξόδεψε το καλοκαίρι το ποσό-ρεκόρ των 15 εκατ. λιρών για να φέρει στο «Σεντ Μέρις» τον Ντάνι Οσβάλντο από τη Ρόμα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Ιταλός επιθετικός δεν πρόκειται να παίξει ούτε μια ολόκληρη σεζόν στους «Άγιους».

Και αυτό διότι το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο 28χρονος επιθετικός (έριξε κεφαλιά στο πρόσωπο του συμπαίκτη του, Χοσέ Φοντέ) έχει εκνευρίσει σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι έβαλαν «πωλητήριο» στον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα σύμφωνα με το «goal.com», μετά το ενδιαφέρον της Ίντερ και της Φιορεντίνα και η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον Οσβάλντο και μάλιστα άνθρωποι της ομάδας έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τους διοικούντες της Σαουθάμπτον προκειμένου να διαπραγματευτούν για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Η κίνηση αυτή της «Γηραιάς Κυρίας», όπως αναφέρει το δημοσίευμα, συνδέεται με την πιθανή αποχώρηση του Μίρκο Βούτσινιτς από το Τορίνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Οσβάλντο παραμείνει στην Σαουθάμπτον, τότε η διοίκηση είναι αποφασισμένη να του επιβάλει πρόστιμο ισοδύναμο με 2 έως 6 εβδομαδιαίους μισθούς!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.