Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» για Ολυμπιακό με… υπογραφή Ολαϊτάν

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» για Ολυμπιακό με… υπογραφή Ολαϊτάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2014 21:40
Με τέρματα των Ολαϊτάν (24') και Ιμπαγάσα (89'), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια και διατήρησε το +11 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Από μια αποβολή για τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός έχοντας ξανά πρωταγωνιστή τον Ολαϊτάν (γκολ και ασίστ) κέρδισε με 2-0 στην Ξάνθη και διατηρήθηκε στην κορυφή σε απόσταση 11 βαθμών από τον ΠΑΟΚ.

Ωραίο παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στα Πηγάδια, με τις δύο ομάδες να είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη στο γκολ του Ολαϊτάν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή της Ξάνθης στο 24’ και από κοντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Από την πλευρά της η Ξάνθη είχε χάσει δύο πολύ καλές στιγμές για γκολ, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει το σουτ του Τριάδη στο 19’, ενώ στο 27’ ο Βάλλας σημάδεψε το δοκάρι του Ρομπέρτο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω ανόητης ενέργειας του Ντε Γκούζμαν στο 48’ ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ στο 73’ επανήλθε η… ισορροπία καθώς ο Χολέμπας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Σολτάνι.

Η Ξάνθη προσπάθησε να ισοφαρίσει έχοντας μια καλή στιγμή στο 87’ με τον Μάνταλο, όμως δύο λεπτά μετά η εξαιρετική μπαλιά του Ολαϊτάν, έβγαλε τον Ιμπαγάσα μόνο του με την εστία, και αυτός δεν αστόχησε, «σφραγίζοντας» την νίκη του Ολυμπιακού στο 89ο λεπτό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.