Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»

Λουτσέσκου: «Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/8/2023 00:49
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα μπορούσε να έχει παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του έπειτα από τη μεγάλη νίκη (1-2) του ΠΑΟΚ στην έδρα της Χαρτς και μάλιστα με ανατροπή, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι «ασπρόμαυροι» πλέον καλούνται να σφραγίσουν» την πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης σε μία εβδομάδα (31/8) στην Τούμπα.

Είναι πια το ακλόνητο φαβορί και θα χρειαστεί να παρουσιαστούν ξανά σοβαροί προκειμένου να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν το ματς πηγε όπως το περίμενε και το αν ο αντίπαλος ήταν όπως τον είχε δει:

«Ήταν ακριβώς όμως το περιμέναμε το παιχνίδι. Απαντήσαμε καλά σε όλα σχεδόν σε τέλειο βαθμό, ανταποκριθήκαμε καλά και φύγαμε από το γήπεδο με μια σημαντική νίκη αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ματς. Πρέπει να έχουμε ταπεινότητα, το ίδιο πνεύμα, την ίδια αγωνιστικότητα και στην Θεσσαλονίκη για να έχει σημασία αυτή η νίκη. Στους τρεις γύρους των προκριματικών αντιμετωπίσαμε τρεις εντελώς διαφορετικές ομάδες. Η Χαρτς έχει αυτό το στυλ με τις μεγάλες μπαλιές και την εκμετάλλευση των δεύτερων ευκαιριών από αυτές τις μεγάλες φάσεις.

Πήγε το παιχνίδι στα σωματικά προσόντα και στην δύναμη αλλά ήμασταν καλοί και ελέγξαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δείξαμε μια καλή ανταπόκριση. Αν για κάτι δεν είμαι ικανοποιημένος, είναι γιατί δεν κρατήσαμε την μπάλα όσο θα θέλαμε».
Για την έλλειψη κατοχής μπάλας και αν ευθύνεται το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες γνώριζαν ότι δεν υπήρχαν εναλλακτικές:

«Η αντίδραση και η παρουσία της ομάδας ήταν σχεδόν τέλεια. Δεν είμαι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος, απλά θα ήθελα να έχουμε λίγο παραπάνω. Απλά θα ήμουν πολύ πιο ικανοποιημένος αν κρατούσαμε την μπάλα λίγο περισσότερο. Θα πρέπει να ειμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε σε όλα και να πάρουμε ό,τι μας δίνει ο αντίπαλος.

Πάντα ανησυχώ για το επόμενο παιχνίδι, για το πως θα είναι πνευματικά οι παίκτες, ανησυχώ γιατί στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι σωστός σε όλα και να έχεις τεράστιο ποσοστό συγκέντρωσης. Περιμένω από τον κόσμο μας στο δεύτερο παιχνίδι να μας δώσει αυτή την σημαντική ενέργεια. Αυτό που με απασχολεί πλέον είναι το επόμενο ματς. Δεν με απασχολεί ούτε με προβληματίζει η συμπεριφορά των φιλάθλων μας, ισα ίσα που ανυπομονούμε γι΄ αυτό και περιμένουμε να μας δώσουν αθλητική επιθετικότητα και εξτρά κινητρο για να πάμε παρακάτω».


Για το αν υπάρχει περίπτωση να παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα της Τούμπας οι παίκτες του:

«Δεν νομίζω οτι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τιποτα, θα πάμε στην ρεβάνς απλά με ένα μικρό προβάδισμα μετά από τη νίκη στην Σκωτία».

Για την ατμόσφαιρα στην ομάδα και το πνευμα μαχητή που έδειξε:

«Το παιχνίδι απαιτούσε να πάμε στην δύναμη. Έπρεπε να ανταποκριθούμε σε αυτού του είδους τις μάχες και το γνωρίζαμε. Πήγε στις δεύτερες μπαλιές και εμείς ελέγξαμε τις περισσότερες καταστάσεις μέσα και γύρω από την περιοχή μας. Η αναμέτρηση στην Ιερουσαλήμ ήταν εντελώς διαφορετική γιατί είχαμε παίκτη λιγότερο από το 40ο λεπτό, στο Σπλιτ παίζαμε με μια ομάδα με άλλη ποιότητα ποδοσφαίρου και σε μια γεμάτη έδρα. Στο Εδιμβούργο ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Πιθανόν να μην το περιμένατε αλλά ξέραμε πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν είχαμε παραπάνω κατοχή της μπάλας, ίσως να είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε περισσότερο. Όλα αυτά είναι στοιχεία που έχουν βοηθήσει την ομάδα μας».

Για το δυναμικό παιχνίδι και την κάρτα που πήρε ο Σάνκλαντ:

«Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε στην δύναμη, δεν ξέρω τι να πω για τις κάρτες. Αυτές ηταν οι αποφάσεις του διαιτητή, ενδεχομένως εμείς να είχαμε μια άλλη εικόνα για την φάση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.