Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Καταιγιστική η ΑΕΚ, 5-0 τον Πανναξιακό

Γ’ Εθνική: Καταιγιστική η ΑΕΚ, 5-0 τον Πανναξιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2014 17:11
Με κορυφαίους τους Μπρέσεβιτς (χατ-τρικ) και Πλατέλλα (δυο γκολ και κερδισμένο πέναλτι), η ΑΕΚ διέλυσε με 5-0 τον Πανναξιακό στην Νάξο και χάρισε θέαμα στους φίλους της που βρέθηκαν στο νησί των Κυκλάδων για να την παρακολουθήσουν.

Στο καλύτερο της παιχνίδι μακριά από το ΟΑΚΑ τη φετινή σεζόν, η ΑΕΚ σκόρπισε με 5-0 τον Πανναξιακό στην Νάξο, σκοράροντας μάλιστα και τα πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος.

Η «Ένωση» δεν πτοήθηκε από τον κακό αγωνιστικό χώρο και μετέτρεψε σε μονόλογο την αναμέτρηση, καθώς με εξαίρεση μια φάση με τον Βούλγαρη στο 9’, ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα άλλο σημείο του αγώνα την εστία του Καραγκιολίδη.

Παρά τις ευκαιρίες όμως, το γκολ δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ η οποία απειλούσε κυρίως με μακρινά σουτ. Ωστόσο στην επανάληψη, η ιστορία ήταν διαφορετική καθώς μόλις στο 47’, ο Μπρέσεβιτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με δυνατή κεφαλιά.

Έξι λεπτά μετά ο Πλατέλλας κέρδισε πέναλτι και ο Κροάτης φορ ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 53ο λεπτό.

Τη σκυτάλη πήρε ο Πλατέλλας ο οποίος με δύο γκολ στο 57’ και στο 63’ «κλείδωσε» τη νίκη της ΑΕΚ, ενώ στο 76’ ο Μπρέσεβιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ για το τελικό 5-0.

Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ, η οποία έφτασε ξανά τους 35 βαθμούς (τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών) και μετά την ισοπαλία (1-1) του Ηρόδοτου με τον ΠΑΟ Κρουσώνα ξέφυγε με +9 από τη δεύτερη θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.