Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Διπλό» για Λεβάντε με νέο γκολ από Βύντρα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Διπλό» για Λεβάντε με νέο γκολ από Βύντρα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2014 01:25
Μια εβδομάδα μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Λουκάς Βύντρα ξαναβρήκε δίχτυα, αυτή τη φορά κόντρα στην Σεβίλλη, με αποτέλεσμα η Λεβάντε να πάρει σπουδαίο «διπλό» με 3-2 μέσα στο «Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν».

Ελληνικό... χρώμα είχε ακόμα ένα παιχνίδι της Λεβάντε, η οποία πήρε μεγάλο «διπλό» με 3-2 στην έδρα τη Σεβίλλη και πέρασε στην 8η θέση με 27 βαθμούς.

Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Κόκε και παρά την ισοφάριση του Μπαράλ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 30’, ο Ράκιτιτς ξαναέδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 68’, ξεπληρώνοντας έτσι το χαμένο πέναλτι που είχε δέκα λεπτά νωρίτερα.

Ωστόσο, κάπου εκεί ανέλαβε ο Λουκάς Βύντρα ο οποίος ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2 στο 71’ με κεφαλιά από κόρνερ του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Αντρέας Ίβανσιτς (όπως και κόντρα στην Μπαρτσελόνα).

Την ανατροπή ολοκλήρωσε τέσσερα λεπτά μετά ένας τρίτος πρώην «πράσινος», καθώς ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Ίβανσιτς, έκανε το 3-2 στο 75’, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στη Λεβάντε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 90+1’ ο Καράμπελας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 90+1’ για σκληρό μαρκάρισμα!

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε με 1-0 από την Βαγιαδολίδ και έδωσε την ευκαιρία στην Μπιλμπάο να πάρει διαφορά 5 βαθμών από την 5η θέση, ενώ Βαλένθια και Εσπανιόλ ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Μεστάγια».

Νωρίτερα η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Γρανάδα και πέρασε προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.