Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε ο Μάτα!

Υπέγραψε ο Μάτα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2014 01:11
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Μάτα από την Τσέλσι με το ποσό-ρεκόρ των 45 εκατ. ευρώ στην ιστορία του συλλόγου!

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεγάλη μεταγραφή του Χουάν Μάτα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον διεθνή Ισπανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους» και να ανακοινώνεται από τη διοίκηση.

Μάλιστα στην ανακοίνωση έγινε γνωστό το ποσό της μεταγραφής το οποίο αγγίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ και είναι ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, καθώς η προηγούμενη ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας έφτασε τα 37,2 εκατ. ευρώ (του Μπερμπάτοφ από την Τότεναμ).

Μάλιστα ο 25χρονος άσος ο οποίος αποχώρησε από την Τσέλσι μετά από 2,5 χρόνια δήλωσε ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του:

Υπέγραψε ο Μάτα!
«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Γιουνάιτεντ. Ευχαριστήθηκα ορισμένα όμορφα χρόνια στην Τσέλσι αλλά είχε έρθει η στιγμή για μια νέα πρόκληση. Η Γιουνάιτεντ είναι το τέλειο μέρος για εμένα και είμαι ανυπόμονος για την ευκαιρία που έχω να είμαι μέλος της επόμενης μέρας στην ιστορία του συλλόγου», δήλωσε ο Μάτα ο οποίος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η Τσέλσι είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έχω πολλούς φίλους εκεί, αλλά δεν μπορείς να απορρίψεις την ευκαιρία να γίνεις παίκτης της Γιουνάιτεντ. Θέλω να βοηθήσω τον μάνατζερ και την ομάδα να έχουν επιτυχίες τα επόμενα χρόνια».

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε:

Υπέγραψε ο Μάτα!
«Ο Χουάν είναι από τους κορυφαίους πλειμέικερ του αθλήματος σήμερα και είναι μεγάλη ευχαρίστηση που εξασφαλίσαμε την υπογραφή του. Ήταν ένας από τους συντελεστές στις πρόσφατες επιτυχίες της Τσέλσι, με 28 ασίστ και 32 γκολ στις δύο τελευταίες του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ».

Μάλιστα ο Σκωτσέζος τεχνικός αποκάλυψε πως ο Μάτα θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Τρίτης με την Κάρντιφ:

«Εντυπωσιάστηκα με τον ενθουσιασμό που έδειξε προκειμένου να γίνει μέλος της νέας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρω πως οι οπαδοί μας θαύμαζαν τον Χουάν αρκετό καιρό τώρα -πάντα έπαιζε καλά εναντίον μας- και γνωρίζω πως είναι ευχαριστημένοι που θα τον δουν με τα κόκκινα της Γιουνάιτεντ, ξεκινώντας από την Τρίτη»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.