Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νέα «σφαλιάρα» για Παρί

Σαμπιονά: Νέα «σφαλιάρα» για Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2014 20:27
Λίγες ημέρες μετά τον εντός έδρας αποκλεισμό της στο Κύπελλο από τη Μονπελιέ, η Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Γκινγκάμπ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Μονακό να μειώσει στο -3 από την κορυφή.

Νέο σοκ στην Παρί, καθώς τρεις ημέρες μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Μονπελιέ (1-2), έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Γκινγκάμπ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι «πρωτευουσιάνοι» δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και μάλιστα στο 84’ έμειναν πίσω στο σκορ, όταν οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα χάρη σε κεφαλιά του Γιαταμπαρέ!

Το γκολ «αφύπνισε» την Παρί η οποία τρία λεπτά μετά έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Άλεξ, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με αποτέλεσμα να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Ρουντουρού».

Έτσι, η ομάδα του Λοράν Μπλαν έφτασε τους 51 βαθμούς και έδωσε την ευκαιρία στην Μονακό να πλησιάσει στους τρεις την μεταξύ τους διαφορά από την κορυφή, εφόσον κερδίσει στην έδρα της την Μαρσέιγ την Κυριακή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.