Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά 3-0: Με ηγέτη τον Κόντε και με «τριάρα», ο «Άγιαξ»... προσγείωσε τους νεοφώτιστους

ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά 3-0: Με ηγέτη τον Κόντε και με «τριάρα», ο «Άγιαξ»... προσγείωσε τους νεοφώτιστους

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/8/2023 19:58
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν της Stoiximan Super League, καθώς νίκησε 2-0 την Κηφισιά στους «Ζωσιμάδες», σ' έναν αγώνα ο οποίος ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (19/8) και τελείωσε την Κυριακή (20/8), λόγω προβλήματος στον φωτισμό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές δεν ήταν άλλος από τον Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός σέντερ φορ ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, ήταν εκείνος ο οποίος άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 31'.

Για να καταλογιστεί η παράβαση ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος είχε συμβουλευτεί το VAR και είχε αποφασίσει ότι ο Τσάπμαν είχε κάνει χέρι. Βέβαια το πρώτο μέρος τελείωσε το Σάββατο το βράδυ και λόγω του προβλήματος με τον φωτισμό, η αναμέτρηση συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Με την επανέναρξη του αγώνα και δηλαδή τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 47'. Ο Τετέι ήταν εκείνος ο οποίος παραβίασε την εστία των γηπεδούχων, ωστόσο έπειτα από χρήση VAR, το τέρμα του δεν μέτρησε, καθώς δόθηκε φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Ηπειρώτες πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 53'. Ο Κόντε ανέλαβε την εκτέλεση σ' ένα φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του σε καλή θέση και με υπέροχο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 2-0.

Πάντως παρά το δεύτερο γκολ που δέχθηκαν, οι νεοφώτιστοι έδειχναν σαφώς βελτιωμένοι και το ματς ήταν ισορροπημένο. Στο 75' μάλιστα είχαν μία καλή στιγμή με τον Οζέγκοβιτς.

Στο 82' ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Ζήσης Καραχάλιος αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 98', δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους. Ο Παμλίδης έκανε σέντρα από δεξιά και ο Γκάρο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μέσα σε αποθέωση.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43' Τσαούσης), Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίμας (84' Γκάρο), Ριένστρα (74' Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης, Κόντε (84' Ροσέρο)

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Βαφέας, Τσάπαν, Σάκιτς, Ιπαλίμπο (46' Νίνης), Αντούνες (83' Πρίτσας), Λούμορ, Αντερέγκεν (46' Ματέους Σάντος), Μασούρας, Τετέι, Οζέγκοβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.