Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/8/2023 00:31
Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων των τεσσάρων ελληνικών εκπροσώπων στα πλέι οφ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η ΑΕΚ με μυθική πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2018. Αντίπαλός της θα είναι η πρωταθλήτρια Βελγίου Αντβέρπ. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο Βέλγιο την προσεχή Τρίτη (22/8), ενώ η ρεβάνς θα γίνει στην «OPAP Arena» στις 30/8.

Ωστόσο η Ένωση δεν είναι η μόνη ομάδα από τη χώρα μας που ελπίζει σε πρόκριση στα γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός άφησε εκτός συνέχειας τη Μαρσέιγ σε μία επική πρόκριση και θα κληθεί να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μπράγκα. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (23/8) στην Πορτογαλία και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 29/8. Όλα τα ματς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν κοινή ώρα έναρξης (22.00).

Την προσπάθειά του για πρόκριση στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζει ο Ολυμπιακός, μετά την τεράστια πρόκρισή του επί της Γκενκ, χάρη στο γκολ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού επί βελγικού εδάφους. Οι «ερυθρόλευκοι» τώρα θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν και την Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (24/8) στο «Γ. Καραϊσκάκης», δίχως να έχει γίνει γνωστή η ώρα έναρξης. Ο επαναληπτικός μία εβδομάδα μετά στις 21.00.

Τέλος ο ΠΑΟΚ αφού ήδη άφησε εκτός συνέχειας τόσο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ όσο και τη Χάιντουκ Σπλιτ, τώρα θα πρέπει να αποκλείσει και τη Χαρτς από τη Σκωτία. Αν τα καταφέρει, τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βρεθεί στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, δηλαδή θα έχει πετύχει τον στόχο που έθεσε εξαρχής. Αρχικά θα παίξει στο Εδιμβούργο την προσεχή Πέμπτη (24/8, 21.45) και θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας μία εβδομάδα αργότερα (31/8, 20.30).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.