Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Γκέλες» για Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ!

Μπουντεσλίγκα: «Γκέλες» για Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2014 18:36
Τέταρτη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα για την Ντόρτμουντ η οποία έμεινε στο 2-2 με την Άουγκσμπουργκ στο «Βεστφάλεν» και πέρασε στην 3η θέση μαζί με την Γλάντμπαχ. Ήττα για Λεβερκούζεν, 3-2 από την Φράιμπουργκ, «σφαλιάρα» και για Βόλφσμπουργκ, 3-1 από το Ανόβερο!

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της Μπάγερν είναι ικανός να σκεφτεί με ποιον τρόπο μπορεί να χάσει το φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τα σημερινά αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα!

Συγκεκριμένα, η Ντόρτμουντ έμεινε στο 2-2 στην έδρα της με την Άουγκσμπουργκ και έμεινε 14 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση, ενώ η δεύτερη Λεβερκούζεν ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Φράιμπουργκ και επέτρεψε στη Μπάγερν να ξεφύγει με +10 στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την Ντόρτμουντ όταν μόλις στο 5ο λεπτό πήρε προβάδισμα με τον Μπέντερ, όμως ο ίδιος πέτυχε αυτογκόλ στο 55’, ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Οι Βεστφαλοί, έχοντας βασικό τον Παπασταθόπουλο, πήραν ξανά προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαχίν στο 66’, ωστόσο στο 72’ ο Γι Ντονγκ-Βο που το καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ, «πλήγωσε» την μελλοντική ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2!

Ήττες για Λεβερκούζεν, Βόλφσμπουργκ


Μπουντεσλίγκα: «Γκέλες» για Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ!
Ακόμα χειρότερα ήταν τα πράγματα για τη Λεβερκούζεν η οποία παρότι πήρε δύο φορές προβάδισμα στην έδρα της Φράιμπουργκ, οι γηπεδούχοι με γκολ στο 90’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή και πήραν μεγάλη νίκη με 3-2!

Η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Μπέντερ και παρά την ισοφάριση του Μεχεμντί στο 27’, οι «ασπιρίνες» πήραν νέο προβάδισμα στο 36’ με τον Ρόλφες.

Ωστόσο η Φράιμπουργκ κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς, ισοφαρίζοντας με τον Σχμιντ στο 53’, ενώ στο 90’ ο Κλάους ολοκλήρωσε την ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2!

Ήττα και για Βόλφσμπουργκ, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από το Ανόβερο στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (είχαν 8 ήττες!)

Στα άλλα παιχνίδια, η Νυρεμβέργη διέλυσε με 4-0 την Χόφενχαϊμ, ενώ η Μάιντς με γκολ του Σάλερ στο 87’ ολοκλήρωσε την ανατροπή κόντρα στη Στουτγκάρδη και πήρε σπουδαίο «διπλό» με 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.