Κοινοτικοί οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα

Κοινοτικοί οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές στην ΕλλάδαΩς κοινοτικοί θα λογίζονται πλέον οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα μετά την απόφαση που ανακοίνωσε η ΕΠΟ το Σάββατο (25/1).

Μετά από αίτημα της ΠΑΕ Λεβαδειακός και του ποδοσφαιριστή της ομάδας Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα δεν θα λογίζονται πλέον ως ξένοι αλλά ως κοινοτικοί, αλλάζοντας τα δεδομένα στο χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών, μετά από αίτημα της ΠΑΕ Λεβαδειακός και του αλλοδαπού ποδοσφαιριστή Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ, αποφάσισε ομόφωνα (αρ. απόφασης 798/2014) ότι ο αιτών υπήκοος της Δημοκρατίας της Σερβίας, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αναγνωρίζεται εξομοιούμενος με «κοινοτικό» ποδοσφαιριστή, με κάθε κατά νόμο και κανονισμό συνεπαγόμενο δικαίωμα, αναγνωριζόμενο ομοίως στο πρόσωπό του.

Αυτό σημαίνει ότι εφεξής οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές υπήκοοι και κάτοχοι των απαιτούμενων επισήμων εγγράφων της Δημοκρατίας της Σερβίας θα λογίζονται για όλους τους επαγγελματικούς συλλόγους ως κοινοτικοί ποδοσφαιριστές».Ομάδες που αφορά: ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ

Σχολιασμός


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: