Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόλος-Λαμία 2-2: Ο Άλχο «χάρισε» το βαθμό στους γηπεδούχους σε μία «χορταστική» πρεμιέρα (video)

Βόλος-Λαμία 2-2: Ο Άλχο «χάρισε» το βαθμό στους γηπεδούχους σε μία «χορταστική» πρεμιέρα (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/8/2023 23:00
Ο Βόλος και η Λαμία ήρθαν ισόπαλοι (2-2) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην πρεμιέρα της φετινής Super League σε ένα ματς με πολύ ωραίο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Λαμία έδειχνε η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης πήρε δύο φορές το προβάδισμα με τους Καρλίτος (55') και Σλίβκα (61') αλλά ο Βόλος απάντησε με τους Σιέλη (59') και Άλχο (91').

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έψαχναν ακόμα τα πατήματα τους, στην επανάληψη ωστόσο ο ρυθμός ανέβηκε και έγινε ένα ωραίο παιχνίδι όπου σημειώθηκαν τέσσερα γκολ. Δύο δοκάρια είχε η Λαμία με τον Τσιλούλη, γκολ και ασίστ ο Καρλίτος στο ντεμπούτο του.

Λίγες ευκαιρίες, δοκάρι η Λαμία

Η Λαμία ήταν αυτή που έφτιαξε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι και μάλιστα «άγγιξε» το γκολ. Ο Μαρτίνεθ βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή στο 10' και έκανε την κεφαλιά-ψαράκι αλλά ο Σιαμπάνης έδιωξε σωτήρια.

Όσο περνούσε η ώρα ο Βόλος προσπαθούσε να πάρει την μπάλα στα πόδια του και να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Οι παίκτες του Βόκολου ήταν περισσότερο κινητικοί επιθετικά και έψαχναν να τροφοδοτήσουν τον Καρλίτος, με αυτούς του Μπράτσου να βγαίνουν κυρίως από τα δεξιά.

Οι δύο ομάδες περιορίστηκαν έπειτα σε αρκετές μονομαχίες, με τον Βόλο τελικά να έχει την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 37' όταν ο Κόμπα με πλασέ μέσα από την περιοχή βρήκε αντίπαλο του και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.


Πριν τη λήξη του ημιχρόνου βέβαια η Λαμία έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Καρλίτος έφυγε στην αντεπίθεση, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Τσιλούλη ο οποίος από πλάγια θέση σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Σιαμπάνη.



Τρομερός ρυθμός, τρία γκολ σε έξι λεπτά

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 50' ο Καρλίτος με διπλή προσπάθεια λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Σιαμπάνης του αρνήθηκε το γκολ ενώ στη συνέχεια ο Τσοκάνης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Δύο λεπτά μετά μάλιστα ο Τσιλούλης μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και έκανε τη σέντρα όμως καθώς έφυγε η μπάλα ο Κρούζλιακ τον πάτησε στο πόδι και ο Τσαγκαράκης υπέδειξε πέναλτι.

Ο Καρλίτος ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε από την άλλη γωνία τον Σιαμπάνη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.



Ο Βόλος όμως είχε άμεση αντίδραση καθώς στο 58' ο Σιέλης κέρδισε τους πάντες στον αέρα έπειτα από κόρνερ του και με δυνατή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.



Το παιχνίδι απέκτησε ξαφνικά φρενήρη ρυθμό, με τη Λαμία να βρίσκει άμεσα και δεύτερο γκολ. Στο 61' ο Καρλίτος με ωραία σέντρα βρήκε τον Σλίβκα μέσα στην περιοχή και αυτός ανενόχλητος νίκησε τον Σιαμπάνη για το 2-1.



Μετά το νέο προβάδισμα της Λαμίας, ο Βόλος δυσκολευόταν να απειλήσει και μάλιστα η Λαμία ήταν αυτή που στο 74' είχε νέο δοκάρι και πάλι με τον Τσιλούλη. Έξι λεπτά μετά μάλιστα ο Λέικ βρέθηκε μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Σιαμπάνη αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας με εκπληκτική απόκρουση κράτησε μέσα στο παιχνίδι την ομάδα του.

Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν να πηγαίνουν προς τη νίκη της Λαμίας, ήρθε ο Άλχο στο 90' με ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νάγκι, χαρίζοντας έτσι το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.



Βόλος (Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (51' Κίτσος), Τσοκάνης (63' Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (75' Μωραΐτης), Τρουιγιέ (51' Τάχατος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ

Λαμία (Βόκολος): Νάγκι, Σαραμαντάς, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παουλάβετς, Στάνκο, Νούνιες (84' Τζανδάρης), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (67' Λέικ), Καρλίτος (76' Ακούνια), Τσιλούλης (85' Τόσιτς)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.