Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόνφερενς Λιγκ: Επική ανατροπή και η Χαρτς στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Κόνφερενς Λιγκ: Επική ανατροπή και η Χαρτς στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/8/2023 00:15
Η Χαρτς νίκησε 3-1 τη Ρόζενμποργκ με μεγάλη ανατροπή και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Οι Σκωτσέζοι είχαν ηττηθεί με 2-1 στον πρώτο αγώνα επί νορβηγικού εδάφους και στη ρεβάνς αιφνιδιάστηκαν και μόλις στο 6' είδαν τους αντιπάλους τους να ανοίγουν το σκορ με τον Θόρντβαλντσον.

Δεν τα παράτησαν κι απάντησαν άμεσα με τον Σάντκλαντ να φέρνει το ματς στα ίσα στο 13' και το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κάμερον Ντέβλιν πέτυχε το 2-1 και το ματς στη συνέχεια «κόλλησε», με την κλεψύδρα να αδειάζει κι όλα συνηγορούσαν ότι οι δύο ομάδες θα έπρεπε να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση.

Στο 92' όμως ξανά ο Ντέβλιν πέτυχε το 3-1 και ο Αυστραλός στράικερ εξελίχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή της μεγάλης πρόκρισης.

Πλέον η Χαρτς θα κοντραριστεί αρχικά στο «Τάινκαστλ» με τον ΠΑΟΚ στις 24/8 και μία εβδομάδα μετά (31/8) θα λάβει χώρα ο επαναληπτικός στην Τούμπα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.