Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Εργοτέλη ο Στοΐκοβιτς – δανεικός από τον Ολυμπιακό λένε οι Σέρβοι!

Υπέγραψε στον Εργοτέλη ο Στοΐκοβιτς – δανεικός από τον Ολυμπιακό λένε οι Σέρβοι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2014 15:29
Παίκτης του Εργοτέλη είναι και επίσημα ο Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι και ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς. Εμπλέκουν τον Ολυμπιακό οι Σέρβοι.

Σπουδαία μεταγραφή για τον Εργοτέλη, καθώς η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς, με τον διεθνή Σέρβο γκολκίπερ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πρώην γκολκίπερ της Παρτιζάν, ο οποίος μετράει 50 συμμετοχές με την εθνική Σερβίας βρίσκεται στο Ηράκλειο από το βράδυ της Παρασκευής (24/1) και σήμερα ανακοινώθηκε από την διοίκηση του Εργοτέλη, με τον 30χρονο να δηλώνει χαρούμενος για τη συμφωνία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στον Εργοτέλη. Οι πρώτες μου στιγμές στο Ηράκλειο είναι καταπληκτικές και θέλω πολύ να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα όσο περισσότερο μπορώ για να φτάσει εκεί που πρέπει. Ανυπομονώ να αγωνιστώ», ήταν τα λόγια του Στοΐκοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σέρβική ιστοσελίδα «telegraf.rs» υποστηρίζει πως ο 30χρονος γκολκίπερ έχει υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με τον Ολυμπιακό (!) και πως παραχωρήθηκε δανεικός στον Εργοτέλη μέχρι το τέλος της σεζόν εξαιτίας των πολλών μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ρόστερ τους.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου τερματοφύλακα Vladimir Stojkovic έως τις 30/06/2014.

Γεννημένος στις 28/07/1983, ο Stojkovic έχει χριστεί ήδη 50 φορές διεθνής και στη σπουδαία έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα, στη Ναντ, στη Φίτεσε, στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στη Χετάφε και στην Παρτιζάν. Έχει κατακτήσει τίτλους στη Σερβία και στην Πορτογαλία, με τελευταίο χρονικά το πρωτάθλημα της πατρίδας του τη σεζόν 2012-13.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.