Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιμπραΐμ: «Να επιστρέψω καλύτερος στον Ολυμπιακό»

Ιμπραΐμ: «Να επιστρέψω καλύτερος στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2014 00:18
Στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη βρίσκεται ο νεοαποκτηθέντας άσος του Ολυμπιακού, Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ ο οποίος θα αγωνιστεί ως δανεικούς στους Κρητικούς μέχρι το τέλος της σεζόν. «Να γίνω καλύτερος και να επιστρέψω στον Ολυμπιακό» δήλωσε.

Ο πολιτογραφημένος Νορβηγός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με τον Ολυμπιακός, ωστόσο θα ενταχθεί στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» το καλοκαίρι, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στον Εργοτέλη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα ο 22χρονος βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο «ΣΠΟΡ FM Κρήτης», δηλώνοντας πως θέλει να γίνει καλύτερος παίκτης στον Εργοτέλη και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό:

«Ξέρω για τον Εργοτέλη ότι είναι μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα και ότι διαθέτει πολύ καλό υλικό. Ήρθα εδώ για να τη βοηθήσω αγωνιστικά να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται τώρα στη βαθμολογία.

Είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας, έχει καινούργιο προπονητή και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Για την ώρα ήρθα για να μείνω μέχρι το καλοκαίρι και να επιστρέψω στη συνέχεια στον Ολυμπιακό. Ήρθα εδώ εκτός του να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθηθώ και εγώ από αυτή.

Να βελτιωθώ, να γίνω καλύτερος, ώστε αν επιστρέψω στον Ολυμπιακό, να προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα του
», ανέφερε ο Ιμπραΐμ.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του:

«Δεν είμαι έτοιμος για να μπορέσω να παίξω στον αγώνα που έχει ο Εργοτέλης τη Δευτέρα. Θα κάνω τις πρώτες μου προπονήσεις να μάθω την ομάδα και πιστεύω ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι έτοιμος για να παίξω. Θέλω πρώτα να μάθω την ομάδα, τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.