Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Υποφέραμε αλλά για να προκριθείς πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις καλές στιγμές σου»

Μαρτίνεθ: «Υποφέραμε αλλά για να προκριθείς πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις καλές στιγμές σου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/8/2023 23:46
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Γκενκ μοίρασε συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο και τους παίκτες και στάθηκε και στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχτηκε πως η ομάδα του υπέφερε σε κάποια σημεία αλλά για να πάρεις μία πρόκριση σε έναν τέτοιο γύρο πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις καλές σου στιγμές.

Επιπλέον επισήμανε πως η ομάδα ήταν στο 70% με 75% έτοιμη και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να πάρει αυτό το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Συγχαρητήρια στον κόσμο μας και σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Εκπληρώσαμε ένα στόχο. Υπήρχαν στιγμές που υποφέραμε στο παιχνίδι. Για να προκριθείς πρέπει να ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τις καλές στιγμές σου και να αντέχεις όταν ο αντίπαλος σε πιέζει. Έτσι κάναμε και σήμερα

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και την ομάδα. Πραγματικά βοήθησε ο Αλεξναδρόπουλος παρότι δεν είναι στο 100%, έδωσε τα πάντα. Είμαστε παρά πολύ χαρούμενοι για όλη την ομάδα και για τον Αλεξανδρόπουλο που θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση με αυτό το γκολ ,πρέπει να ισορροπήσουμε το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είναι κατόρθωμα που προκριθήκαμε απέναντι στην Γκενκ που ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση από εμάς.

Είναι πολύ περισσότερα πράγματα, όχι μόνο η φυσική κατάσταση, να δεθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε καταφέρει σε τόσες λίγες μέρες να κάνουμε πράγματα, γενικότερα πρέπει να γεφυρώσουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές φορές την μπάλα. και όταν την είχαμε δεν βγάζαμε την ένταση που θέλαμε. Στα τέσσερα ημίχρονα σε αυτόν τον γύρο, συν τους έξτρα χρόνους η ομάδα ήταν στο 70%, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.