Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Η διακοπή δεν επηρέασε τη Μπάγερν!

Μπουντεσλίγκα: Η διακοπή δεν επηρέασε τη Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2014 23:34
Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Η Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι μετά από 1 μήνα διακοπής στη Μπουντεσλίγκα, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Γκλάντμπαχ η οποία ήταν αήττητη μέχρι σήμερα στο «Μπορούσια Παρκ»!

Η διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται πως δεν επηρέασε καθόλου τη Μπάγερν, καθώς οι Βαυαροί κέρδισαν με 2-0 την αήττητη –μέχρι σήμερα- Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ» και πέρασαν προσωρινά με 10 βαθμούς στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντίολα ήταν ο Τόμας Μίλερ ο οποίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Γκέτσε στο 7ο λεπτό, ενώ ο Γερμανός άσος «κλείδωσε» στο 53’ τη νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη της Μπάγερν στο πρωτάθλημα, με τους Βαυαρούς να φτάνουν στους 47 βαθμούς και να δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα χάσουν το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ έμεινε στους 33 βαθμούς και έδωσε την ευκαιρία στην Ντόρτμουντ να την προσπεράσει στην 3η θέση, εφόσον οι Βεστφαλοί πάρουν τη νίκη απέναντι στην Άουγκσμπουργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.