Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρόντες Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος στη συνάντηση Μητσοτάκη και Τσεφέριν

Παρόντες Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος στη συνάντηση Μητσοτάκη και Τσεφέριν

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/8/2023 15:47
Διατεθειμένοι να παρευρεθούν στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν είναι οι παράγοντες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, άγνωστο ποιος θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Άρης έστειλε επιστολή με αφορμή τη μη κλήση του.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (15/8), το «παρών» αναμένεται να δώσουν οι κύριοι, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος.

Ακόμα ουδείς γνωρίζει ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα φτάσει στην Αθήνα εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με βάση το πλάνο που υπάρχει, αρχικά ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της UEFA θα συνομιλήσουν οι δυο τους και στη συνέχεια γύρω στις 11.00 π.μ. θα ξεκινήσει η συνάντηση με τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Παρόντες επίσης θα είναι ο νέος αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Τετάρτης (16/8) ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν θα συναντηθεί με τον ομόλογό του στην ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Όσο για τον Άρη, οι «κίτρινοι« ενοχλήθηκαν και μάλιστα πολύ από το γεγονός ότι δεν κλήθηκαν στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Γι' αυτόν τον λόγο έστειλαν επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζουν ότι έχουν πρωτοστατήσει σε καμπάνιες κατά της βίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.