Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τη Φενέρ και κάνει δικό του τον Αράο»

«Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τη Φενέρ και κάνει δικό του τον Αράο»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/8/2023 13:13
Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τη Φενεμπαχτσέ για τον Ουίλιαν Αράο σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογκλου.

Οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μία σημαντική μεταγραφή καθώς βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουίλιαν Αράο που αποχωρεί από τη Φενερμπαχτσέ. Ο Βραζιλιάνος μέσος τις τελευταίες μέρες ακουγόταν πως θα αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα και ο Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν ήταν ο σύλλογος που ενδιαφέρθηκε περισσότερο για την απόκτηση του.

Το «τριφύλλι» έψαχνε έναν παίκτη για να ολοκληρώσει τη σύνθεση του στο χώρο του κέντρου και αυτός φαίνεται πως είναι ο Αράο. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός θα καταβάλλει στη Φενέρ ένα ποσό το οποίο θα ξεπερνάει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υψηλό θα είναι και το συμβόλαιο του 31χρονου άσου.

Ο Αράο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Φενερμπαχτσέ πραγματοποιώντας συνολικά 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργνανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ. Είναι ένας αμυντικός μέσος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ και σίγουρα αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί θα αποτελέσει άλλη μία σημαντική λύση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.