Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν Μονάχου-Λειψία 0-3: Ο Όλμο με σόου «χάρισε» το Σούπερ Καπ στους «ταύρους»

Μπάγερν Μονάχου-Λειψία 0-3: Ο Όλμο με σόου «χάρισε» το Σούπερ Καπ στους «ταύρους»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/8/2023 00:27
Η Λειψία επικράτησε με 3-0 της Μπάγερν Μονάχου στην Alianz Arena για τον τελικό του Σούπερ Καπ το οποίο κατέκτησε για πρώτη φορά την ιστορία της. Χατ τρικ από τον τρομερό Ντάνι Όλμο, ντεμπούτο για Χάρι Κέιν.

Το σύνολο του Μάρκο Ρόζε ξεκίνησε από την αρχή δυνατά το παιχνίδι, απείλησε από νωρίς και μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ με τον Όλμο. Ο Ισπανός βρήκε την μπάλα στρωμένη μέσα στην περιοχή και με το δεξί την έστειλε στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό «αφύπνισε» τους Βαυαρούς που θέλησαν να απαντήσουν, είχαν δοκάρι στο 24' αλλά αφού δεν βρήκαν το γκολ δέχτηκαν και δεύτερο στο 44'. Ο Όλμο με μία φανταστική προσποίηση μέσα στην περιοχή βγήκε απέναντι στον Ούλραϊχ, τον πλάσαρε ιδανικά και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη η Μπάγερν έφτασε κοντά στη μείωσε του σκορ με τους Τελ και Μουζιάλα, στο 63' ο Κέιν πέρασε στο παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους πρωταθλητές Γερμανίας. Τρία λεπτά μετά η Λειψία κέρδισε πέναλτι, ο Όλμο ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, σβήνοντας κάθε ελπίδα των Βαυαρών για κάτι καλό από το παιχνίδι.

Από εκεί και έπειτα η απογοήτευση της Μπάγερν ήταν διακριτή, η Λειψία θα μπορούσε να βρει και άλλο τέρμα και στο τέλος πανηγύρισε το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

Μπάγερν Μονάχου (Τούχελ): Ούλραϊχ, Παβάρ (46' Μαζραουί), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ (46' Κιμ), Ντέιβις, Κίμιχ (78' Γκορέτσκα), Λάιμερ (46' Κομάν), Σανέ, Μουζιάλα, Γκνάμπρι, Τελ (64' Κέιν)

Λειψία (Ρόζε): Μπλάσβιχ, Χένριχς (85' Κλόστερμαν), Σιμακάν, Ορμπάν, Ράουμ, Σλάγκερ, Καμπλ, Σίμονς (78' Φόρσμπεργκ), Όλμο (78' Καρβάλιο), Βέρνερ (64' Σέσκο), Οπέντα (64' Πόουλσεν)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.