Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Παίρνει Μπρνιτς και φουλάρει για εξτρέμ

Ολυμπιακός: Παίρνει Μπρνιτς και φουλάρει για εξτρέμ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/8/2023 20:56
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φορτσάρει στο μεταγραφικό κομμάτι προκειμένου να κλείσει τα κενά του ρόστερ του.

Μπορεί οι επίσημες υποχρεώσεις να έχουν ξεκινήσει για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ήδη έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και νίκησαν 1-0 την Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο η «μάχη» στο μεταγραφικό παζάρι τώρα «φουντώνει».

Κι αυτό συμβαίνει διότι οι Πειραιώτες δεν ενισχύθηκαν ιδιαίτερα τον Ιούλιο και πλέον έχοντας μπει στην τελική ευθεία της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι υποχρεωμένοι να φορτσάρουν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούν να πάρουν πολλούς παίκτες τον Σεπτέμβριο, κάτι που συνέβη πέρσι και δεν αποδείχθηκε σωστή έμπνευση.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει «κλείσει» τον Ιβάν Μπρνιτς, με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό της Μάριμπορ να αναμένεται εντός των προσεχών ημερών στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί επίσημα.

Ο 21χρονος όμως δεν θα αποτελέσει το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα στη μεσαία γραμμή. Οι Πειραιώτες ψάχνονται για εξτρέμ από το πάνω ράφι και οι δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτές του Ιντρίσι και του Ελ Γκαζί.

Ο πρώτος ανήκει στη Σεβίλλη και ο δεύτερος στην Αϊντχόφεν. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που η αξία τους είναι δεδομένη και γι' αυτόν τον λόγο οι υποθέσεις τους δεν είναι καθόλου απλές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να κινούνται πιο έντονα από κάθε άλλη φορά φέτος το καλοκαίρι και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τόσο σε αφίξεις όσο και σε αναχωρήσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.