Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβεβαίωσε τη συμφωνία για Μάτα ο Μουρίνιο

Επιβεβαίωσε τη συμφωνία για Μάτα ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2014 16:13
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Χουάν Μάτα, καθώς ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε στην συνέντευξη Τύπου πως οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή του Ισπανού άσου. Στα 45 εκατ. ευρώ το «deal».

Στις εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί τις επόμενες ώρες ο Χουάν Μάτα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους».

Μάλιστα, ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε πως η Τσέλσι έκανε αποδεκτή την πρόταση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φέρεται να αγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ, δηλώνοντας μάλιστα πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήθελε να αγωνιστεί στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες:

«Αφήσαμε τον Μάτα να ταξιδέψει (στο Μάντσεστερ) για ιατρικές εξετάσεις. Ο παίκτης αξίζει σεβασμό και περισσότερα παιχνίδια και επειδή εκτιμήσαμε πως η προσφορά ήταν σωστή για την ποιότητα του, τον αφήσαμε να διαπραγματευτεί με την ομάδα.

Όταν ήρθε η πρόσφορα ρώτησα τον ποδοσφαιριστή “θα είσαι ευτυχισμένος αν πας εκεί” και μου απάντησε“ ναι, θα είμαι πολύ ευτυχισμένος”. Είναι μια φανταστική ευκαιρία γι’ αυτόν. Μπορεί κάποιες άλλες ομάδες να πιστεύουν ότι δεν είναι σωστό να πουλάς παίκτες στους αντιπάλους σου, όμως είμαστε διαφορετικοί
» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.