Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ: Παίρνει Καϊσέδο με ποσό-ρεκόρ ύψους 127 εκατ. ευρώ!

Λίβερπουλ: Παίρνει Καϊσέδο με ποσό-ρεκόρ ύψους 127 εκατ. ευρώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2023 03:51
Η Λίβερπουλ κατέθεσε πρόταση ύψους 110 εκατ. λιρών (127 εκατ. ευρώ) στην Μπράιτον για την απόκτηση του Μόισες Καϊσέδο και ο Εκουαδοριανος μέσος αναμένεται να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στο βρετανικό ποδόσφαιρο.

Στην Λίβερπουλ και όχι την Τσέλσι αναμένεται να καταλήξει τελικά ο Μόισες Καϊσέδο. Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κόκκινοι» κατέθεσαν πρόταση-μαμούθ ύψους 110 εκατ. λιρών (127 εκατ. ευρώ) και η Μπράιτον δεν μπορούσε να αρνηθεί τέτοια προσφορά, η οποία αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της Βρετανίας.

Η πρόταση υπερτερεί κατά πολύ αυτής των 80 εκατ. λιρών που είχε προσφέρει η Τσέλσι νωρίτερα μέσα στο μήνα και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες εκτός αν οι Λονδρέζοι κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και καταθέσουν μεγαλύτερη προσφορά.

Έτσι μετά τον ΜακΆλιστερ, η Λίβερπουλ θα αποκτήσει και το δεύτερο βασικό χαφ της περσινής Μπράιτον, ποντάροντας και στην ομοιογένεια των δύο ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται φυσικά για μια αρνητική εξέλιξη από πλευράς Τσέλσι, καθώς ο Καϊσέδο φέρεται ότι αποτελούσε τον βασικό στόχο του Μαουρίτισο Ποτσετίνο για τη θέση «6». Πλέον δεν αποκλείεται οι Λονδρέζοι να στραφούν στην περίπτωση του Ρομέο Λαβιά, τον οποίο επιχειρούσε να αποκτήσει το προηγούμενο διάστημα η Λίβερπουλ δίχως όμως να καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με την Σαουθάμπτον.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.