Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Ζήτησε να φύγει ο Χουάνγκ, έξαλλοι οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός: Ζήτησε να φύγει ο Χουάνγκ, έξαλλοι οι «ερυθρόλευκοι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/8/2023 01:22
Θέμα από το... πουθενά προέκυψε στον Ολυμπιακό, καθώς ο Χουάνγκ Ινμπέομ ζήτησε να φύγει από την ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Νοτιοκορεάτης χαφ είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν και είναι αλήθεια ότι αποτέλεσε έναν από τους λιγοστούς διασωθέντες σε μία κακή σεζόν για τους Πειραιώτες.

Μάλιστα το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 κι άπαντες πίστευαν ότι δεν θα υπήρχε ζήτημα.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στη μέση ο οποίος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί αρκετά στα φιλικά παιχνίδια, χάνοντας κι αρκετές προπονήσεις.

Παρ' όλα αυτά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδειχνε να τον υπολογίζει κανονικά και δεν είναι τυχαίο ότι τον δήλωσε στη λίστα της UEFA για τις δύο αναμετρήσεις με την Γκενκ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο στο πρώτο ματς με τους Βέλγους -που έληξε με νικητή τον Ολυμπιακό με 1-0-, ο Νοτιοκορεάτης έμεινε εκτός αποστολής.

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», ο λόγος που συνέβη αυτό, είναι ότι ζήτησε να αποχωρήσει. Φυσικά στις τάξεις της ομάδας του λιμανιού άπαντες είναι έξαλλοι με τη στάση του έμπειρου χαφ και πλέον θα αναλάβουν δράση οι δικηγόροι της ΠΑΕ, με το μέλλον του Χουάνγκ στην παρούσα φάση να είναι στον «αέρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.