Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θα παίξει στα προκριματικά του Γιούρο 2016 χωρίς… πόντους η Γαλλία»

«Θα παίξει στα προκριματικά του Γιούρο 2016 χωρίς… πόντους η Γαλλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2014 01:23
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η Γαλλία να συμμετάσχει στα προκριματικά του Γιούρο 2016, το οποίο φιλοξενεί η ίδια, χωρίς να υπολογίζονται οι πόντοι στους αγώνες της!

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η UEFA αναμένεται να καινοτομήσει εν' όψει του Γιουρό 2016 καθώς όπως όλα δείχνουν θα δώσει το δικαίωμα στην Γαλλία να αγωνιστεί στα προκριματικά της διοργάνωσης, παρότι έχει ήδη εξασφαλισμένο το εισιτήριο για τα τελικά του θεσμού ως διοργανώτρια.

Συγκεκριμένα, οι «τρικολόρ» αναμένεται να τοποθετηθούν σε έναν από τους εννέα προκριματικούς ομίλους ο οποίος θα αποτελούνταν κανονικά από πέντε ομάδες (οι υπόλοιποι οκτώ θα έχουν από έξι) και οι αγώνες που θα δίνουν δεν θα μετρούν όσον αφορά τη βαθμολογία.

Αυτή η ιδέα έπεσε στο τραπέζι προκειμένου οι Γάλλοι να έχουν ανταγωνιστικά παιχνίδια στα πόδια τους, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούν να βρουν εύκολα αντιπάλους από την Ευρώπη για φιλικά προετοιμασίας, πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι συνδιοργανώτριες του προηγούμενου Γιούρο, Πολωνία και Ουκρανία.

Βέβαια τίποτα ακόμα δεν είναι επίσημο και η συμμετοχή ή όχι της Γαλλίας στα προκριματικά αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως η UEFA έχει ανακοινώσει ριζικές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας το οποίο θα είναι το πρώτο με 24 ομάδες (αντί για 16), με αποτέλεσμα οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου να παίρνουν το εισιτήριο για τα τελικά και οι 3οι θα παίζουν μπαράζ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.