Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Μου άρεσε το πνεύμα, η προσωπικότητα και η ομαδικότητα μας»

Μαρτίνεθ: «Μου άρεσε το πνεύμα, η προσωπικότητα και η ομαδικότητα μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2023 00:48
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ δήλωσε πως του άρεσε το πνεύμα, η προσωπικότητα και η ομαδικά που έβγαλε η ομάδα του κόντρα στην Γκενκ, στάθηκε στην ώθηση που έδωσε ο κόσμος ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού στην Cosmote TV μετά τη νίκη με 1-0 επί της Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ:

Για τη νίκη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Μας βοήθησαν πολύ για τη νίκη. Φάνηκε μιας και ήταν το πρώτο επίσημο ματς ότι είχαμε αρκετή κόπωση. Μου άρεσε το πνεύμα, το γεγονός ότι παλέψαμε, η προσωπικότητα και η ομαδικότητα μας. Είχαμε καλές στιγμές, άλλες όχι τόσο, αλλά πάντα ήμασταν ενωμένοι. Είχαμε ένα διάστημα στο πρώτο μέρος που ήμασταν χαλαροί και κάναμε λάθος πάσες. Εκεί χάσαμε την ευκαιρία να δημιουργήσαμε περισσότερo, βέβαια είχαμε έναν αντίπαλο που είναι πιο φορμαρισμένος από εμάς».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Οι ομάδες είναι κοντά η μια στη άλλη. Δεν πιστεύω στα φαβορί».

Για το πως περιμένει τον Ολυμπιακό στα επόμενα ματς: «Πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό δεν θα σταματάει ποτέ, θα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Οι παίκτες έδειξαν θάρρος, ειδικά αυτοί που δεν ήταν έτοιμοι. Έβαλαν τον εαυτό τους στη διάθεση της ομάδας και τα έδωσαν όλα. Μιλάω για τον Αλεξανδρόπουλο και τον Ελ Καμπί. Αλλά και αυτοί που δεν έπαιξαν, έδωσαν το παρών. Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον συγκεκριμένα, αλλά για όλη την ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.