Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Ροσέλ!

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Ροσέλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2014 22:16
Τέλος εποχής στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο Σάντρο Ροσέλ παραιτήθηκε από την προεδρία του συλλόγου, με τον Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου να συνεχίζει στον προεδρικό θώκο μέχρι το 2016.

Την παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ο Σάντρο Ροσέλ, σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/1).

Η παραίτηση του -μέχρι πρότινος- ισχυρού άνδρα των Καταλανών οφείλεται κυρίως στο «σκάνδαλο» που έξει ξεσπάσει με το ποσό της μεταγραφής του Νεϊμάρ.

Συγκεκριμένα, ο Ζόρντι Κάσες, ένας εκ των μελών του συλλόγου, προσέφυγε στα δικαστήρια, ισχυριζόμενος πως τα πραγματικά χρήματα που έδωσαν οι «μπλαουγκράνα» αγγίζουν τα 94 εκατ. ευρώ και όχι το ποσό των 57 εκατ. ευρώ που ανακοινώθηκε!

Γι’ αυτό και ο Ροσέλ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πάρει την ευθύνη για το όλο θέμα, υπέβαλε την παραίτηση του, με τον Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου να παίρνει τη «σκυτάλλη» μέχρι το 2016.

«Ο χρόνος μου έφτασε στο τέλος, η απόφασή μου είναι μη αναστρέψιμη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είναι ευχάριστο για την οικογένειά μου και για αυτό το λόγο αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου από την προεδρία της Μπαρτσελόνα», δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ροσέλ, με ανθρώπους από το περιβάλλον του να αναφέρουν πως έχει δεχτεί ακόμα και απειλές για τη ζωή του!

Ο ίδιος συνέχισε: «Δεν θέλω οι άδικες επιθέσεις που γίνονται εις βάρος μου να επηρεάσουν τον σύλλογο. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια φέραμε επιτυχίες στον αγωνιστικό χώρο και ξεπεράσαμε κάποια εξωγενή προβλήματα εκτός αγωνιστικού χώρου.Η Μπάρτσα είναι μία παγκόσμια ενότητα που θαυμάζεται σε όλο τον κόσμο. τόνισε, υποστηρίζοντας μάλιστα πως όλα λειτούργησαν απόλυτα σωστά στην περίπτωση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.