Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μπαμ» με Βούκσεβιτς στον Λεβαδειακό

«Μπαμ» με Βούκσεβιτς στον Λεβαδειακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2014 21:25
Την απόκτηση του Σίμον Βούκσεβιτς, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, με τον διεθνή Μαυροβούνιο ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βοιωτούς.

Ακόμα μια εντυπωσιακή κίνηση για τον Λεβαδειακό, καθώς μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, ήρθε σε συμφωνία με τον Σίμον Βούκσεβιτς ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βοιωτούς.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί στη Παρτιζάν, στη ρωσική Σατούρν (με επτά εκατομμύρια ευρώ κόστος μεταγραφής), στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην Μπλάκμπερν, στην Καρπάτι ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Βοϊβοντίνα.

Ο ίδιος έχει πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της Σερβίας, ενώ μετά τη διάσπαση έχει αγωνιστεί 48 φορές με την εθνική Μαυροβουνίου.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ συνεχίζοντας τις μεταγραφές της, απέκτησε και τον Διεθνή με το Μαυροβούνιο Simon Vukcevic.

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών και αφού ξεπεράστηκε η οικονομική διαφορά που υπήρχε με την VOJVODINA, ομάδα όπου ανήκε ο παίκτης, σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Vukcevic είναι μεσοεπιθετικός παίκτης και μετά τις PARTIZAN – SATURN – SPORTING LISBON – BLACKBERN ROVERS και VOJVODINA, ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε κατά το παρελθόν, από σήμερα θα φοράει την φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.