Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Όσα έγιναν στην Αθήνα είναι τραγικά και αυτοί οι ηλίθιοι πρέπει να μπουν φυλακή»

Λουτσέσκου: «Όσα έγιναν στην Αθήνα είναι τραγικά και αυτοί οι ηλίθιοι πρέπει να μπουν φυλακή»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/8/2023 12:13
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια χαρακτηρίζοντας ηλίθιους όσους συμμετέχουν σε αυτά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ επισήμανε πως οι εμπλεκόμενοι πρέπει να καταλήξουν στη φυλακή ,ενώ όσον αφορά το παιχνίδι τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλά προετοιμασμένος ενώ μίλησε και για τους Οζντόεφ, Σβαμπ και Σαμάτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

Για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια και αν επηρεάζουν τον ΠΑΟΚ

«Δεν μας επηρεάζουν τα γεγονότα, η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στον αγώνα. Ό,τι συνέβη στην Αθήνα είναι τραγικό, είναι εκτός από κάθε συζήτησης αυτοί οι ηλίθιοι που συμμετέχουν σε αυτά τα επεισόδια, πρέπει να εξαφανιστούν και να μπουν φυλακή. Η ζωή είναι εντελώς διαφορετική, δεν είναι για να σκοτώνονται άνθρωποι».

Για τον τρόπο που ήρθε η πρόκριση με την Μπεϊτάρ και αν έκανε πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ:

«Τώρα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Περάσαμε ένα γύρο και κερδίσαμε χρόνο. Ελπίζω να έχουμε άλλη μία καλή στιγμή που θα φέρει πιο κοντά τους παίκτες μεταξύ τους και θα τους δώσει πνευματική δύναμη. Στην κατάσταση που είμαστε αυτή τη στιγμή η ομάδα μας πρέπει να πηγαίνει παιχνίδι-παιχνίδι.»

Για τους Οζντόεφ και Σβαμπ:

«Ο Οζντόεφ έχει προπονηθεί μαζί μας δύο φορές, είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι στην αποστολή. Ο Σβαμπ είναι καλά, δεν έχουμε άλλα προβλήματα.»

Τις διαφορές ανάμεσα σε Μπεϊτάρ και Χάιντουκ και την ατμόσφαιρα της έδρας:

«Ελπίζω να μην μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Έτσι νιώθω. Είμαστε μία ομάδα που είναι συνηθισμένη σε τέτοιες έδρες και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι, προετοιμασμένοι και θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Να δείξουμε την ταυτότητα μας και να τα δώσουμε όλα ανεξάρτητα από την ατμόσφαιρα.

Οι δύο ομάδες είναι εντελώς διαφορετικές. Η μία είχε αμυντικό προσανατολισμό, η Χάιντουκ είναι σαφώς πιο επιθετική έχει καλή φιλοσοφία. Σε αυτές τις διοργανώσεις αντιμετωπίζεις διαφορετικές φιλοσοφίες από γύρο σε γύρο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο παιχνίδι χωρίς να σκεφτόμαστε πιο μακριά. »


Για τον Σάστρε και τον Σαμάτα

«Δεν θα κάνω αλλαγή στη λίστα για τον Σάστρε, θα είναι εκτός γι' αυτά τα ματς. Κάνει τρεις μέρες προπόνηση μαζί μας. Ο Σαμάτα είναι τρεις εβδομάδες στην προετοιμασία, ανεβαίνει, μιλήσαμε και αυτά που είπαμε θα μείνουν μεταξύ μας. »

Για τον Αουγκούστο:

«Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Δεν είναι διαθέσιμος για αύριο. Έχουμε μία εβδομάδα μόλις επιστρέψουμε από το Σπλιτ για να αξιολογήσουμε την κατάσταση και να τον φέρουμε εκεί που θέλουμε.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.