Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουλβς: Τέλος ο Λοπετέγκι λίγο πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ μετά από διαφωνίες με τη διοίκηση!

Γουλβς: Τέλος ο Λοπετέγκι λίγο πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ μετά από διαφωνίες με τη διοίκηση!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2023 23:41
Παρελθόν από τον πάγκο της Γουλβς αποτελεί ο Γιούλεν Λοπετέγκι λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη της σεζόν ύστερα από διαφωνίες με τη διοίκηση. Πρώτο φαβορί ο Γκάρι Ο' Νιλ.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Γουλβς μιας και ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό, Γιούλεν Λοπετέγκι κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της ομάδας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» για τη νέα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Λοπετέγκι ανέλαβε την Γουλβς τον Νοέμβριο, στη διακοπή για το Μουντιάλ, μ’ αυτή να βρισκόταν στην τελευταία θέση, και κατάφερε να της εξασφαλίσει άνετη παραμονή. Ωστόσο το μέλλον του ήταν αμφίβολο πριν καν το φινάλε της περσινής σεζόν καθώς οι «λύκοι» κινδυνεύουν με κυρώσεις από το Financial Fair Play. Ο Ισπανός είχε δηλώσει τον Μάιο ότι ενημερώθηκε αργά για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο τονίζοντας τότε πως: «Θα δούμε, πρέπει να συζητήσουμε με τον πρόεδρο και τους ιδιοκτήτες. Το πιο σημαντικό είναι ποια θα είναι η λύση. Όταν έχεις πρόβλημα πρέπει να λύσεις το πρόβλημα. Αυτό είναι όλο. Για το μέλλον μου, έχω συμβόλαιο και θα δούμε τι θα γίνει».

Οι πωλήσεις των Ρούμπεν Νέβες, Νέιθαν Κόλινς, Κόνορ Κόουντι, και Ραούλ Χιμένες μεταξύ άλλων, σε συνδυασμό με τη μη μεταγραφική ενίσχυση, ενόχλησαν σαφώς τον 56χρονο τεχνικό, ο οποίος ζητούσε μεταγραφές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γουλβς: «ο προπονητής και ο σύλλογος αναγνώρισαν και αποδέχθηκαν τις διαφορές τους απόψεων σε ορισμένα ζητήματα και συμφώνησαν ότι μία φιλική λύση του συμβολαίου του ήταν η καλύτερη λύση για όλα τα μέρη. Οι συνομιλίες που συνεχίζονταν τις τελευταίες εβδομάδες, διεξήχθησαν με απόλυτο σεβασμό και εγκαρδιότητα, δίνοντας στον σύλλογο χρόνο και χώρο για να ξεκινήσει τις εργασίες για την εύρεση διαδόχου, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι ο Γιούλεν και το επιτελείο του θα μπορούσαν στο παρασκήνιο να συνεχίσουν την προγραμματισμένη προετοιμασία τους για να εξασφαλίσουν ότι η ομάδα θα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την έναρξη της σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ.

Αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Γκάρι Ο’ Νιλ ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Μπόρνμουθ στο φινάλε της σεζόν παρά το κατόρθωμα του να διατηρήσει την ομάδα στην κατηγορία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.