Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με αρκετές απουσίες στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Με αρκετές απουσίες στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2014 20:30
Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον τοπικό Αστέρα ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός τους Ρομπέρτο, Σάμαρη, Μανιάτη, Κάμπελ, Σαβιόλα, Μανωλά, Τόρες και Ολαϊτάν.

Το 4-0 του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου στο «Καραϊσκάκη» επιτρέπει στον Μίτσελ να δώσει ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του ενόψει της αυριανής ρεβάνς στη Τρίπολη (21/1, 20:00).

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο, Σάμαρη, Μανιάτη, Κάμπελ, Σαβιόλα, Μανωλά και τους τραυματίες Τόρες και Ολαϊτάν.

Όσον αφορά τον Τόρες, ο Ισπανός αμυντικός προπονήθηκε κανονικά συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης (και στο διπλό) και συνέχισε με ατομικό αερόβιο πρόγραμμα.

Από την άλλη η κατάσταση του Ολαϊτάν δεν είναι σοβαρή (υπέστη μία κάκωση στον ώμο), ωστόσο προτιμήθηκε να προφυλαχθεί από το ιατρικό και προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Στα της προπόνησης, το βάρος έπεσε στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Νωρίτερα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και τελειώματα φάσεων. Έπαιξαν διπλό, στα 3/4 του γηπέδου, ενώ ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις (κόρνερ συγκεκριμένα).

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο Μίτσελ έκανε γνωστή τη 18άδα για το αυριανό ματς στην Τρίπολη.

Αναλυτικά:

Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος, Βάις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.