Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόλος - ΑΕΚ 0-3: Ορεξάτη και... αέρινη η Ένωση (video)

Βόλος - ΑΕΚ 0-3: Ορεξάτη και... αέρινη η Ένωση (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/7/2023 22:56
Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στο πρώτο της φιλικό ματς επί ελληνικού εδάφους, πραγματοποιώντας μία πολύ... γεμάτη εμφάνιση.

Με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι ξανά εντυπωσιακός η Ένωση, που κυριάρχησε συνολικά στο ματς, δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη νίκη και να χαροποιήσει και τους φίλους της που βρέθηκαν στις κερκίδες για το παιχνίδι.

Αν και η πρώτη φάση στο ματς άνηκε στον Βόλο, που στο 2' παραλίγο να αιφνιδιάσει, αλλά ο Στάνκοβιτς βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Μύγα,στο 16' ο Λιβάι Γκαρσία, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Ζίνι που γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι -ύστερα κι από λάθος του Κόστιτς- άνοιξε το σκορ.



Στο 22' μάλιστα σε πανομοιότυπη φάση ο Τσούμπερ βρήκε με κάθετη πάσα τον Μοχαμάντι κι αυτός γύρισε ξανά τη μπάλα για τον επιθετικό από τον Τριντιντάντ & Τομπάγκο, με τον τελευταίο να μην αστοχεί και να διπλασιάζει τα τέρματα της ΑΕΚ.



Η Ένωση έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις, με Ζίνι, Βίντα και Τσούμπερ να χάνουν ευκαιρίες για να ανεβάσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν έφεραν πτώση του ρυθμού, αλλά η ΑΕΚ συνέχισε να ελέγχει το ματς, με τον Μαχαίρα να σκοράρει για το 3-0 στο 61', με δυνατό σουτ.



Η συνέχεια του παιχνιδιού δεν είχε να προσφέρει πολλά, με τον Βόλο να κάνει κάποιες ανεπιτυχείς προσπάθειες για να βρει ένα γκολ. Από πλευράς ΑΕΚ τα μάτια στράφηκαν στον Ροδόλφο Πισάρο, που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα και σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μάλιστα θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, αλλά κάτι χάλαγε πάντα στο τέλος.



Έως το φινάλε τελικά δεν άλλαξε κάτι με την ΑΕΚ να συνδυάζει με νίκη το πρώτο της φιλικό, μετά την επιστροφή της από την Ολλανδία και να περιμένει πλέον να μάθει την αντίπαλό της στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στην αυριανή (23/7) κλήρωση.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κόστιτς (62' Παπαδόπουλος), Κίτσος (67' Λούνα), Κρούζλιακ, Σιέλης (42' Ασλανίδης), Μύγας (76' Τάχατος), Τσοκάνης (62' Μπαριέντος), Τρουιγέ (76' Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (76' Μεταξάς), Ντέλετιτς (46' Κόμπα), Μωραΐτης, Μραζ (46' Άλχο).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς (46' Αθανασιάδης), Σιντιμπέ (46' Ρότα), Βίντα (46' Ρόκσον), Μουκουντί (46' Μήτογλου), Μοχαμάντι (46' Χατζισαφί), Σιμάνσκι (46' Λαμαράνα), Ελίασον (46' Άμραμπατ), Γιόνσον (46' Γαλανόπουλος), Ζίνι (46' Πισάρο), Τσούμπερ (46' Μαχαίρας), Γκαρσία (46' Φαν Βέερτ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.